Her yıl bu aylarda havaların ısınmasıyla birlikte bahar temizliği telaşı da başlıyor. Evlerin en çok kirlenen ve temizliği zahmetli görülen eşyası halılarınızı temizlemek eskisi gibi zor ve yorucu bir iş olmaktan çıkıyor.
Eskiden teraslarda, bahçe ve sokaklarda halıların içine işleyen, sağlığı bozan deterjanlarla halıları fırçalamak, günlerce kurusun diye dışarda bekletmek geride kaldı. Acıbadem Halı Yıkama Firmaları halı temizliği konusunda size oldukça ekonomik fiyata, profesyonel ve hızlı çözümler sunuyor. Halılarınızı adresinizden alıyor, otomatik ve hassasiyet ayarlı dev makinelerde, organik şampuanlar kullanarak derinlemesine yıkıyor, özel klimalı odalarda 1 günde kurutuyor ve sadece 2 günde ambalajlanmış bir şekilde adresinize teslim ediyor.

Göztepe halı yıkama ve civarında evden eve profesyonel halı temizliği sunan firmamız, eski el dokuması, antika halılarınızı, step, shaggy gibi temizliği zor halılarınızı hiçbir yıpranma, solma riski oluşmadan temizlemenin sözünü verir. Adresinizden alınan halılarınızı hassasiyetine göre özel olarak yıkar, çıkmayan leke bırakmaz. Kullanılan bitkisel, çevre dostu leke çıkarıcılar halıdaki akarları yok eder. İyi temizlenmemiş halılar yüzünden oluşan alerjik hastalıklar riski de firmamız tarafından yıkanan halılar sayesinde yok olur.

Haftanın her günü çalışan firma, sadece 2 gün içinde size pırıl pırıl, lekesiz, mis kokulu halılar teslim ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı sistemde, halıları kurutmak için özel hazırlanmış klimalı odalar sayesinde, halılarınız, dış ortamın tozundan uzakta hijyenik bir şekilde kurutuluyor. Teslim edilmeden önce tüm leke ve renk kontrolleri yapılan halılar size ambalajlanmış bir şekilde geliyor. Uygun fiyata kaliteli ve hijyenik halı yıkama hizmeti için Maltepe Halı Yıkama Firmaları ile temasa geçin…