2002 yılında Almanya’da üretilmeye başlayan kozmetik markası Essence eğlenceli ambalajları, sık sık kendini yenileyen ürün gamı ve muhteşem renkleriyle makyaj markası olarak fark yaratıyor. Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve kalite standartlarına uygun özelliği sayesinde oldukça beğeni kazanan Essence markası geniş ürün yelpazesi ile tüm makyaj ihtiyaçlarını karşılıyor. Markanın öne çıkan ürünlerinde ise Essence maskara, Essence Camouflage kapatıcı ve Essence fondöten yer alıyor.

Essence makyaj ürünleri renkli ambalajları, her kesme hitap eden fiyat avantajı ve ürünlerin etkinlikleri sayesinde başta genç kızlar olmak üzere tüm yaş grubunun severek kullandığı makyaj markaları arasında yerini koruyor.

Essence I Love Extreme Crazy Maskara ile Çarpıcı Bakışlar!

Makyajın tamamlayıcı unsurlarından biri maskara, diğer adı ile rimeldir. Neredeyse her kadın kirpiklerinin uzun, kıvrık ve dolgun olmasını ister. Fakat bu üç özelliği bir arada bulmak nadir görülen kirpik çeşidi arasında yer alır. Bakışları çarpıcı yapan, göz makyajına anlam yükleyen ve yüz makyajını tamamlayan Essence I Love Extreme Crazy Volume Maskara ile bu etkiye sahip olmak mümkün!

Özel tasarlanmış uzunlu kısalı geniş fırça yapısı sayesinde en kısa kirpikleri dahi kavrayarak kirpiklerin uzun, kıvrık ve dolgun durmasını sağlayan bu ürün kremsi yapısı sayesinde topaklanma yapmadan kolay uygulama sağlar. Her kirpik için farklı ürün geliştiren Essence rimel çeşitlerini Dermokozmetika üzerinden inceleyebilirsiniz.

Essence Matt Fixing Compact Powder ile Gün Boyu Tazelik

Herkes yaptığı makyajın bozulmadan uzun süre kalmasını ister. Özellikle bu durum yağlı ciltlerde pek mümkün olmasa da kuru ve normal ciltlerde de ürünlerin etkinliklerine göre makyaj kalıcılığının değiştiği gözlemlenebilir. Sizde bu durumdan muzdaripseniz Essence mat pudra tamda size göre!

Makyajı sabitleyen ve kalıcılığını arttıran matlaştırıcı pudra aynı zamanda cilde doğal bir pürüzsüzlük sağlıyor. Fondöten, pudra ve allık üstüne uygulayabilir, makyajınızı isteğiniz her an tazeleyebilirsiniz. Şeffaf yapısı ten makyajı rengini değiştirmez ve cildinde ağırlık hissi sağlamaz.

Sürekli kendini yenileyen marka her sezonun trend ürünlerini ve renklerini ürün gamında bulunduruyor. Sende trendi yakalamak ve makyajını kusursuzlaştırmak istiyorsan dermokozmetikayı ziyaret edebilirsin. Beğendiğin ürünlerin siparişini oluştururken hediyeni seçmeyi unutma!