Evimizde kullanacağımız her şeyi zevkimize göre seçmekteyiz. Evimiz dekore ederken sınırsız ürünlerle evimize renk katabilir, evimizin havasını değiştirebiliriz. Bu sayısız üründen hangisinin hangisiyle beraber kullanılacağı hususunda farklı dizilimler deneyebiliriz. Bu dizilim denizinde en beğendiğimizi evimize uygulayabiliriz. Gözümüze güzel görünen eşyalarla ve süslerle evimizin iç kısmında harika bir mekân yaratabiliriz.

Her şey farklı olmalı
                Evlerimizde duvarların renginden tutun da, kullandığımız mobilyaların rengine kadar her şey birbirinden farklı veya birbirine yakın renk ve desenler olabilir. Bu çeşitlilik ile evlerimize zenginlik kazandırır, evimizin havasını değiştiririz.

Elektrik malzemeleri de rengârenk
                Her üründe olduğu gibi, elektrik malzemeleri de isteğe ve zevke göre, duvarların alabileceği renklere göre rengârenk üretilmektedir. Fakat yeni üretilen Bticino Axolute ile teknolojinin ve tasarımın çizgileri bir noktada buluşturularak yepyeni bir ürün ortaya konulmuş.
  • Oldukça ince bir yapıya sahip olan  Bticino Axolute, duvarınız tam bir bütünlük içerisinde evinizi süsler. Sadece 2,5 mm kalınlığında olan ürün duvarınızın bir parçası gibi durur.
  • Bu inceliğinin yanı sıra kullanılan teknoloji ile Bticino Axolute son derece kullanışlıdır.
  • Değişik renk seçenekleri ile her ev için uyumludur. İsterseniz her parçasını ayrı renklerden seçerek farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Ayrıca değişik projelerde rahatlıkla kullanılabilir.
  • Bu üründeki mekanizmaları dilediğiniz gibi yerleştirerek sayısız birleşim üretebilirsiniz. Her ortam için uygun olan bu ürün ile mekânlarınızı dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz, ışıklarınıza hükmedebilirsiniz. 
Teknolojiyi sadelik ve rengârenk bir tasarımla buluşturan Bticino Axolute, evini yenilemek ve yeni evlerini döşeyenlerin ilk tercihidir. Firmanın bu ürününe Türkiye’de Somelpa elektrik güvencesi ile ulaşabilirsiniz. Firmanın Türkiye bayiliğini yapan şirketimiz, bu ürünü size en uygun fiyatla sunmaktadır. Toplu alımlarda şirketimizden fiyat tekliflerini almadan başka ürünlere yönelmeyin.