2012 yılında Malatya ilinde kurulmuş olan Car Life, Malatya oto kiralama konusunda uzmanlaşmış bir firma olarak karşımıza çıkar. Kurulduğu ilk dönemden itibaren müşterilerine sağlamış olduğu güvenle birlikte adından fazlasıyla söz ettirmeyi başarmıştır. Kiralanacak olan araçların düzenli olarak bakımlarının yapılması, her türlü müşterinin talep edeceği türden aracın firma bünyesinde yer alması gibi daha pek çok farklı alanda avantaj sağlamaktadır. Üstelik araç kiralama fiyatları da oldukça uygun olduğu için fazlasıyla tercih edilmektedir.

Malatya rent a car sektöründe oldukça yenilikçi bir bakış açısıyla ve ileri teknolojiye sahip araçlarıyla dikkatleri üzerine toplayan firma, çeşitli araç kiralama noktalarına da sahiptir. Bu bakımdan firma sadece Malatya genelinde değil, ulusal mecrada bir araç kiralama hizmeti sunmaktadır. İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Denizli gibi ülkenin hemen hemen her bölgesinde havalimanları ve otogarlarda araç kiralama noktaları bulunmaktadır. Bu bakımdan Car Life, araç kiralama sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmayı başarmaktadır.

Car Life Uzun Dönem Araç Kiralama

Sadece günlük olarak değil aynı zamanda uzun dönem Malatya araç kiralama alternatifini de müşterilerine sunan firma, araçların sigortasını da karşılamaktadır. Belirleyeceğiniz tarihler arasında talep ettiğiniz aracı en uygun fiyatlarda uzun dönem için kiralayabilme olanağınız bulunmaktadır. Uzun dönem araç kiralama işlemleri hakkında daha detaylı bilgiye erişim için firmanın online web adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.