Galatasaray'da Büyük Adım

Galatasaray'da Metin Öztürk Dursun Özbek ile birleşme kararı alarak Metin Öztürk Dursun Özbek'in başkanlığında yönetim listesinde yer alıp seçime girme kararı almıştır.

Galatasaray'ı Kaostan Kurtaracak Adım

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın başkan olarak geçirdiği şu son günlerde yaşanan seçim kaosundan Galatasaray'ı kurtarmanın büyük bir dımı olarak görülen Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek'in başkanlığında birleşme kararı alındı. Bu karar ile Metin Öztürk Dursun beyin listesinden seçime girerek yönetim içerisindeki çatlak sesleri azaltarak Galatasaray üzerindeki kara bulutları kaldırmayı amaçlanmaktadır. Bu sayede Galatasaray'ı kaostan kurtaracak büyük bir adım atılmış oldu.

Belirsizlikten Kurtaracak Önemli Bir Girişim

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi, mali açıdan ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi ve böylece büyük bir belirsizliğin adımı atılmış oldu. 30 Nisan'da yapılması planlanan başkanlık seçiminin İstinaf Mahkemesi'nin koyduğu tedbir kararı gereğince iptal edilmesinin ardından Galatasaray bir kaosa sürüklenmiş oldu.

bedava deneme bonusu veren siteler

Başkan adayları içerisinde bulunan Metin Öztürk ise büyük bir adım atarak başkan adaylığını Dursun Özbek lehine kullanarak Galatasaray yönetimi içerisinde büyük bir birleşmeye adım atmıştır. Böylece Galatasaray yönetimi içerisinde hedeflenen birliktelik amaçlanmaktadır. Bu amaçla doğrultusunda Galatasaray'ı daha büyük ve daha güçlü bir kulüp haline getirmek için adımlar atıldı.

Galatasaray yönetiminde yaşana bu olumsuzlukları Metin Öztürk'ün başkanlık feragat adımı sayesinde olumlu bir havaya dönüşmüş ve birleşme sayesinde Galatasaray'ın gücü ortaya çıkarılmış oldu.

Formun Üstü

Formun Altı

Yenilikçi Personel Takip Sistemi Üzerine Derinlemesine Bir İnceleme Yenilikçi Personel Takip Sistemi Üzerine Derinlemesine Bir İnceleme