İstanbul Express Kurye, sizlere görülmemiş bir kurye hizmetleri sunmaktadır. İstanbul’un trafik sorunlarına inat artık tüm gönderileriniz istenen zamanda asıl adreslerine kolayca ulaştırılabilmektedir. Daha önce bu hizmeti denemeyenler arasında bulunuyorsanız şu ana kadar çok fazla şey kaçırdığınızı şimdiden söyleyebiliriz. Sıkışık trafik koşullarında sadece iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak teslime dilecek paketi sunmanız yeterli olmaktadır. Gerisi istenen süreler içerisinde motorlu kuryeler ile teslim etmek bizim işimiz.

Başka yerde göremeyeceğiniz hızlı hizmetlerimiz sizlere özel verilmektedir. Günlük koşuşturmaca içerisinde bazen önemli noktaları atlayabiliyor yada unuttuğumuz zamanlar sıklıkla olabiliyor. Bu gibi durumlar karşısında ilk yardımınıza koşabilecek olan moto kurye ekiplerimiz ister verilen adres üzerinden istenen paketleri sizlere getirebilir yada sizin vereceğiniz önemli paketlerinizi istenen adres üzerine götürebilmektedir.

Kaliteli bir kurye hizmetini çok eskiden bugüne sürdürmekte olan firmamız, her geçen gün deneyimlerine bir yenilerini eklemektedir. Daha fazla memnun müşteriler elde ederek referans listesini uzatma isteyen firmamız, personel seçimlerini de itinalı bir şekilde yapmaktadır. Bunun yanı sıra dünyada ortaya çıkan en yeni kurye hizmetlerini yakından takip etmekte ve bu yenilikler ışığında sürekli olarak kendi içerisinde hizmet kalitesi maksimum seviyelere çıkartabilmemin gayretini göstermektedir.

Sizler için daima daha iyi bir hizmet sunabilmek adına taşıma çantalarımızı çok daha korunaklı çok daha dayanıklı seviyeye taşıyor, taleplerinize özel çözümlerimiz ile kendimizi dur durak bilmeden yeniliyoruz.

 İşimiz acil gönderileriniz, işimiz kaliteli motorlu kurye hizmetlerimiz ilelebet yürütebilmektedir. Kurulduğumuz ilk günden bu yana İstanbul’un en çok tercih edilen firması olabilmenin haklı gurunu yaşamaktayız.

Ekiplerimiz siz değerli müşterilerimiz için günün her saati hizmet vermektedir. İstanbul’un farklı ilçelerinde çok sayıda şubemiz sizlere daha hızlı ve kaliteli bir acil kurye hizmeti sunabilmek adına bulunmaktadır.

Sadece iletişim numaralarımız aracığıyla kısa sürede verilen adres üzerinden paketleriniz büyük bir itina ile teslim alınmaktadır. Bunun yanı sıra taşıma işlemleri sırasında gönderileriniz durumu hakkında sizlere anlık bilgi aktarımı sağlanmaktadır.

Ekonomik fiyat politikalarımız ile sizler için kaliteli motorlu kurye hizmetlerimizi sağlamaktayız. İstanbul’un her neresinde olursanız olun sizlerde kaliteli ve çok ekonomik kurye hizmetlerimizden kolayca yararlanabilirsiniz.