Işkur Haberleri

işkur haberleri ve güncel işkur gelişmeleri, işkur ile ilgili tüm video, işkur fotoğrafları ve işkur haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

2023 yılında yapılan işgücü piyasası araştırması sonuçlarına göre Isparta genelinde açık iş oranı yüzde 1,3 olarak hesaplandı.

Isparta

Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü işveren ziyaretleri kapsamında İl Müdürü Mustafa HÖKE Isparta'da faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ediyor.

Isparta

Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü Süleyman Demirel Üniversitesi Batı Yerleşkesindeki “İŞKUR Kampüs” birimi, çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta

İŞKUR’da Mesleki Bilgi Rehberlik Danışmanlık (MBRD) Hizmetleri 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Toplantısı yapıldı.

Isparta

İŞKUR ile Isparta İl Göç İdaresi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 5 personel istihdam edilecek.

Isparta

ITSO’da, kadın girişimcilerin İŞKUR, KOSGEB, TKDK ve Eximbank gibi kurumlar tarafından sağlanan desteklerden nasıl yararlanabilecekleri anlatıldı.

Isparta

Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü, SDÜ’de öğrencilerin iş arayan kayıtlarının yapılacağı, staj portalı ve İş Kulübü eğitimleri hakkında bilgilendirileceği stant açtı.

Isparta

İş arayanlar, Isparta İŞKUR ilanlarını sayfamızda bulabilirsiniz.

Isparta

Isparta’da teorik ve uygulamalı Forklift Operatörlüğü kursunu başarıyla bitiren gençler operatörlük belgelerini aldılar.

Isparta

 “Üniversite Tanıtım Kariyer Günleri” kapsamında Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde Isparta işkur stant açarak, iş arayan öğrencilerin kaydı yapıldı.

Isparta

Isparta İŞKUR, engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurması için 150 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlıyor.

Isparta

Isparta İŞKUR ile Isparta Valiliği işbirliğinde; 6 ay süreli 120 kişilik Toplum Yararına Program düzenlenecek. İşte detaylar…