Cem Bölükbaşı Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda ikinci yarışına çıkacak Cem Bölükbaşı Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda ikinci yarışına çıkacak

Biliyorsunuz ki her ligin kendine has değişkenleri var. Bazı oyuncular bazı liglerde çok iyiyken, diğerlerinde kendilerine hakim olamıyorlar. Bence Mbaye Türkiye'de kendine yer edinebileceğini çok iyi gösterdi. Aslında Galatasaray'da daha iyi olabilirdi ama  orada da  iyi iş çıkardı. Dediğim gibi Karagümrük'te kaç gol attığını bilmiyorum ama  hangi takıma giderse gitsin Türkiye'de iyi işler yapacağına eminim.

Senegal'de futbolcular için bir geliştirme programı yürüten bir şirket kurdum. Şu anda Spor Yönetimi Yüksek Lisansı ile eğitimime devam etmekteyim. Sonunda Avrupa spor alanında yönetici olacağım. Senegal'de takım satın aldım, ondan sonra önce Erol Malkoç'u aradım. Çünkü oyuncuları geliştirecek birine ihtiyacım var. Burada uygulamaya çalıştığım model üçlü: işe alım, eğitim ve transfer. Modelin üç yönü  şu anda ekibim için çok önemli. Bu durumda, elbette, üç aşamanın her biri için en uygun olanı bulmam gerekiyor. Xiulian dönemi, elbette, üçü arasında en kritik olanıdır. Bunun için tabii ki  bu alanda tanıdığım en iyi insanlara başvurmak fiksturbet zorunda kaldım. Erol'dan başkası değil. Şu anda da harika bir iş çıkarıyor. Tesisimiz tabi ki henüz en iyi durumda değil  ama işimizi kolaylaştıracak ve bizi mükemmele ulaştıracak bir tesis yapma planlarımız var. Mükemmel bir macera. Şu anda bile çok yetenekli  oyuncularımız var. Önümüzdeki birkaç yıl içinde dünya, şu anda geliştirmekte olduğumuz oyuncuların yıldız olduğunu görecek.

Portekizli teknik direktör Gabriel Jesus'un gelişiyle farklı bir hücum yapısına kavuşan Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadıkları oyunla dikkatleri üzerine çekti. Gabriel Jesus'un Fenerbahçe'de antrenman yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Jorge Jesus hakkında bir iki şey biliyorum. Çünkü daha önce Benfica'daydı. Beşiktaş'tan teklif gelince Benfica ile de temas halindeydim, oraya fiksturbet giriş yerleşebilirdim. Güçlü bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda  sonuç odaklıdır. Fenerbahçe'nin son yıllardaki durumu  göz önüne alındığında Jorge Jesus'un büyük bir şansı vardı. Skorlar yakın olduğu için meydan okuma zor olacak. Başakşehir de Emre'de iyi bir sezon geçirdi. Bu yüzden yakın bir mücadele olacak gibi görünüyor.