Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı

Baş ifadelerinde; "bugün sağlıklı olan her insanın yarın engelli olmayacağına ilişkin bir garantisinin olmadığını belirtti. Engellilerin son yıllarda her alanda büyük başarılara imza attıklarının altını çeken IGC Başkanı Baş mesajında şunları dile getirdi:
“Yaşamlarındaki çok büyük zorluklara rağmen; siyasetten spora, sanata, eğitimden çalışma hayatına varıncaya kadar her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele her türlü takdire şayandır.
Bu zorlu yolda onların yanında olmak, onları teşvik etmek, herhangi bir dışlanmışlığa maruz bırakmamak, hepimizin en önemli görevleri arasındadır.  
Son yıllarda engelli kardeşlerimizin günlük yaşantılarının kolaylaştırılması için hayata geçirilen düzenlemeler ve devam eden sosyal politikalar takdirle izlenmektedir. Engelli kardeşlerimizle ilgili yasal düzenlemeler yapılması, kesinlikle bir lütuf değil, hakların sahiplerine teslim edilmesidir.
 Kendilerine güvenildiği ve imkan verildiği takdirde herkes kadar başarılı olabileceklerini kanıtlayan engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. İlimizde de engellilere yönelik son yıllarda çok ciddi ve başarılı hizmetler yürütülmektedir. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi en büyük temennimizdir. 
 Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimizin aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.