İhraç Fazlası İp Nedir? İhraç Fazlası İp Nereden Alınır?

Son yıllarda örgü çalışmalarına olan ilgi ve merak artmaya başlamıştır. Her yaş grubundan kişi, gelir elde etmek veya vakit geçirmek amacıyla el işi hobilerine yönelmektedir. Örgü çalışmalarında vazgeçilmez malzemelerden biri örgü ipleri olmaktadır. El örgü ipliği satışı gerçekleştiren markalar, her sezon ihraç fazlası ip çeşitlerini kullanıcıların beğenisine sunmaktadır. İhraç fazlası ipler, üretici firmalar tarafından üretilmektedir. Gerekli olan sayıdan fazla miktarda üretildikleri için satışa uygun fiyattan sunulmaktadırlar. İhraç fazlası ipler, birinci kalitede üretilen iplerdir. Ancak bu ipler, fabrikanın stokları ile sınırlıdır. İhraç fazlası iplerin çok sayıda çeşidi bulunmaktadır. Bu sayede kullanıcılar, bütçelerine ve zevklerine uygun ihraç fazlası ipleri, uygun fiyatlı olarak satın alabilmektedir.

  • İhraç Fazlası İp Çeşitleri Nelerdir?

İhraç fazlası ipler, üretici firmalar tarafından üretildikleri için çok sayıda çeşidi bulunmaktadır. İhraç fazlası kadife ipler, ihraç fazlası bebek ipleri, ihraç fazlası yün ipler, ihraç fazlası buklet ipler veya ihraç fazlası batik ipler, kullanıcıların ihtiyacına bağlı olarak satın alınabilmektedir. İhraç fazlası ebruli ipler ile kendinden geçişli örgüler yapılabilmektedir. İhraç fazlası olarak satışa sunulan iplerin farklı kalınlıkları bulunmaktadır. Örülecek olan ürüne bağlı olarak farklı kalınlıktaki örgü ipleri tercih edilebilmektedir. Kış mevsiminde ise en çok ihraç fazlası yün ipler ile ihraç fazlası angora ipler kullanılmaktadır. Yumuşak yapıları ve sıcak tutmaları sebebiyle her yaştan kişi tarafından tercih edilmektedir.

  • İhraç Fazlası İp ile Ne Yapılır?

İhraç fazlası iplerin piyasada çeşitleri bulunabilmektedir. Bu nedenle örülebilecek ürün çeşitliliği oldukça fazladır. İhraç fazlası ipler ile kış mevsiminde kullanılabilecek patik, yelek, hırka, kazak, battaniye, eldiven, şal, atkı, bere, ev botu, patik ve panço gibi örgüler örülebilmektedir. Koton ihraç fazlası ipler ise ilkbahar ve yaz aylarında sıklıkla tercih edilmektedir. Koton ihraç fazlası ipler ile örme büstiyerler, ince hırkalar veya şallar yapılabilmektedir. Yaz aylarında en çok tercih edilen ihraç fazlası örgü ipi renkleri; pembe, sarı, krem, ekru, beyaz, yeşil, kırmızı, mavi, bordo ve mordur. Kış aylarında ise genellikle koyu renkler ve tonları kullanılmaktadır.

İflas furyası kargo şirketlerine sıçradı: O şirket iflas etti İflas furyası kargo şirketlerine sıçradı: O şirket iflas etti
  • İhraç Fazlası Örgü İpi Nereden Alınır?

İhraç fazlası örgü ipleri, üretici firmalar tarafından üretilen, orjinal örgü ipleridir. Herhangi bir defoları veya hataları bulunmamaktadır. Ancak fabrikanın gerekli olan miktardan fazla sayıda üretilen kısmı, uygun fiyatlı olarak satışa sunulmaktadır. İhraç fazlası örgü ipleri, tuhafiye dükkanlarından kolaylıkla temin edilebilmektedir. Tuhafiye dükkanları büyük şehirlerin merkezlerinde yer alan pasajlarda bulunmaktadır. Tuhafiye dükkanlarının yanı sıra el örgü ipi satışının yapıldığı markaların resmi internet siteleri üzerinden de ihraç fazlası örgü ipleri satın alınabilmektedir. İhraç fazlası örgü ipleri fiyat olarak son derece avantajlıdır. Ancak yumak gramajına, hammadde karışımına ve markaya bağlı olarak fiyat farklılıkları görülebilmektedir.