Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyon Toplantısı Yapıldı Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyon Toplantısı Yapıldı

Maç sırasında verilmeyen kırmızı kart ve penaltı pozisyonlarına dikkat çeken kulüp, görüntülerin yer aldığı video ile durumu kamuoyuna duyurdu.

Kendi sahasında ve seyircisi önünde Somaspor ile karşı karşıya gelen Isparta 32 Spor, maçta zorlu anlar yaşadı. Somaspor, 36. dakikada attığı penaltı golüyle öne geçti ve ardından 40. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Isparta 32 Spor, ikinci yarıda yaptığı ataklarla 61. dakikada farkı 1'e indirdi. Ancak 80. dakikada Isparta 32 Spor'dan Ayberk Kaygısız, kırmızı kartla oyundan atıldı. Maç 2-1 Somaspor üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonrası ise Isparta 32 Spor Futbol Kulübü, hakem kararlarına karşı tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Kulüp, maçın orta hakemi Safa Yılmaz tarafından verilmeyen fauller ve penaltı pozisyonlarının yer aldığı bir video paylaştı. Video paylaşımının altında ise, "Dün oynanan Somaspor karşılaşmasında verilmeyen kırmızı kart ve penaltı pozisyonlarımız" ifadelerine yer verildi.

Isparta 32 Spor, bu şekilde hakem kararlarına olan itirazını kamuoyuna duyurdu ve maçın gidişatını etkileyen durumları paylaştı. Bu paylaşımla birlikte kulüp, yaşanan gelişmeleri yakından takip eden taraftarlarına ve sporseverlere seslendi. Maçın sonucu ve hakem kararlarına ilişkin gelişmeler ise spor kamuoyu tarafından yakından izlenmeye devam edecek.