Futbol, çok enteresan bir ayak oyunu.

                TFF 2. Lig kırmızı gurupta,  son  2 haftada topladığı 6 puanla ligin tavanına doğru yükselip, şimşekleri üzerine çeken Isparta 32 spor üst üste alınabilecek, (Menemen ve Denizlispor maçlarından sonra)   3. Galibiyet için Sarıyer yollarına düştü…

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

Gitti, oynadı, güzel de mücadele  verdi ancak uyduruk penaltıya boyun eğmesi, canımızı sıktı…

Maçı izlemeye çalıştık. (TFF, kabak tadı veren  şu naklen yayın işini bir an önce halletmeli artık…)  

Zaman zaman ( uzun boylu,  futbolun  tecrübeli  dedelerinden )  maçta  daha iyi oynadık, gol pozisyonu da bulduk,  ancak 7.32’lik kaleye topu sokamayınca,  kaybettik.  (Sarıyer:1-Isparta 32 spor:0)

50. Dakikada ele gelen topa penaltı çalındı. Ardahan’lı hakem Doğu Yılmaz tarafından. Çok tartışılır bu konu. Ancak sonuç  yine  değişmeyecek.

“ Rakibini  sahada yenemiyorsan, yenilmeyeceksin.”

Haksızlığa mı uğradın, sahada  buna  baskıyla,  presle, golle karşılık vereceksin. Haftayı zararla kapatmayacaksın. Karşında olanlara, iyi  futbolla ( toplam 103 dakika oynadığın maçta:İlk yarı 50 dakika -2.yarıda:53 dakika)  gollerle  ders vereceksin.

İşin özeti bu.

Moralimiz bozuk, herkes gibi.

Yenilgilerden sonra yazı yazmak  ve yorum yapmak  zordur. Ancak ligde yaşanacak nice deneyim ve  haftalar var, biliyoruz. Bunu da atlatırız.

Son söz şu olsun ki, “Sarıyer travma  ve yarasını, evimizdeki  Düzcespor,  galibiyeti tedavi eder. Nokta”

                                                                                                              Saygılarımızla.

Haber/Sedat Cican