. Isparta 32 Spor, sezonu 54 puanla 7. sırada tamamlayarak play-off şansını 7 puanla kaybetti. Gelecek yıl da 2. Lig'de mücadele etmeye hak kazandılar.

Toplam 36 maçlık bir sezon sonunda, Isparta 32 Spor 17 galibiyet, 16 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 54 puan biriktirdi. Ancak play-off şansını kaçırdılar. Maçlarda 39 gol atan ekip, kalesinde ise 52 gol gördü.

Isparta 32 Spor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçirdiği sezonu 54 puanla 7. sırada tamamlayarak mücadele etti. Sezon boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken ekip, birçok zorlu karşılaşmada başarılı sonuçlar elde etti. Ancak play-off şansını son haftalarda kaybetmeleri, takım için bir hayal kırıklığı oldu.

Grupta zirvede Amedspor 81 puanla sezonu tamamlarken, bir üst lige yükselmeyi başardı. Kastamonuspor 2. sırada yer alırken, Iğdır FK, Erzincanspor, Menemen Belediyespor ve İskenderunspor ise kendi aralarında play-off oynayacaklar.

Düşme hattında ise Etimesgut, Düzcespor, Denizlispor ve Uşakspor, 3. Lig'e düşerek gelecek sezon alt ligde mücadele edecekler.

Alex De Souza Antalya'da Alex De Souza Antalya'da

Haber Merkezi