Başkan Özer’den İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul’a İadei Ziyaret Başkan Özer’den İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul’a İadei Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Isparta Belediyesi arasında Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi yapım işi için ek olarak 60 milyon lira+KDV bedelin hibe olarak kabul edilmesi belediye meclisince oy birliği ile kabul edildi.

Isparta'da yatırımlarda kullanılacak olan bu paranın gelmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başta Bakan Bak olmak üzere tüm ilgilere teşekkür etti.

Başkan Başdeğirmen, Isparta'ya kazandırılan hibe desteği için; “Spor Toto Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı bir kuruluş. Spor Toto Başkanlığı şehirlere bu tür destekleri veriyorlar, Isparta’ya yapmış olduğumuz spor altyapıları, kapalı spor salonları, yüzme havuzu gibi alanları bakanlığımızın destekleriyle yaptık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendiye ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Ata Öztürk’e teşekkür ediyorum. Bizleri hiç kırmıyorlar, gittiğimizde her türlü desteği veriyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun. Bunları da Isparta’mızın yatırımları için en güzel şekilde kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi