Ara transfer döneminin gelmesiyle  gücüne güç katmak isteyen takımlar ciddi transfer çalışmaları yapmakta. Özellikle ligimizin en iddialı takımlarından olan Çorumspor yaptığı transferler ile adeta gövde gösterisi yapıyor.

Ispartaspor'da 6 futbolcu ile yolların ayrılmasının ardından transfer çalışmaları kapsamında sadece 1 futbolcu (ERKAN SÜER) ile anlaşılmış olup bu futbolcu dışında herhangi bir transfer yapılmamıştır.

Bonservis bedellerinin ve futbolcuya ödenecek ücretlerin yüksek olması sebebiyle her takım gibi maddi anlamda zorlanan Ispartaspor büyük ölçekde anlaşmış olduğu Iğdırsporun golcü oyuncusu İbrahim Alan'ı da elinden kaçırdı.

Takımı Iğdırspor'un yüksek bir bonservis bedeli istemesi sebebiyle anlaşamayan pembe yeşilliler bu transferin üzerine yoğunlaşmıştı ancak yine ligimizin iddialı ekiplerinden Düzcespor'da bu transferde araya girerek noktayı koydu ve Alan'ı renklerine bağlamayı başardı .

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE FUTBOLCU ALMAK ÇOK ZOR

Ara transfer döneminde transfer yapmanın çok zor olduğunu ifade eden Ispartaspor'un Teknik Patronu Hakan Yılmaz; ' takımlar ellerindeki iyi oyuncuları bırakmak istemiyor , bonservis bedelleri ve futbolcunun alacağı ücretler ciddi anlamda çok yükselmiş durumda bizler transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız ince eleyip sık dokuyoruz' ifadelerine yer verdi

Şok'ta Anneler Gününe Özel İndirimler Başlıyor Şok'ta Anneler Gününe Özel İndirimler Başlıyor

TAKIM BELEK'TE KAMPTA

Antalya Belek'te kampa giren pembe yeşilliler lige sıkı bir şekilde hazırlanarak günde çift idman yapıyorlar. Takımda  bulunan forvet oyuncularından Serhan Yılmaz ve Burak Aydın ile yolların ayrılmasının ardından takımda tek golcü oyuncu Berke Demircan kaldı. Taraftarlar bu durumdan endişe duyduğunu belirterek bir an önce santrafor mevkiine transfer yapılmasının gerektiğini belirtiyor.

CÜNEYT ERBİL