Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) 9. Grup Meclis Üyesi olan Gültekin Özdemir, Isparta 32 Spor Başkanı ve ASL Geri Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı pozisyonlardan istifa ettiğini duyurdu. İstifa kararını, ITSO Meclisinin Isparta 32 Spor Kulübü'ne gereken önemi vermemesi ve destek sağlamaması üzerine aldığını belirten Özdemir, Isparta'nın ve Isparta 32 Spor'un yanında olma amacıyla aldığı bu kararı açıkladı.

Başkan Özdemir, daha önce yaptığı bir meclis toplantısında Ispartaspor'a dair konuşma yapmış ancak bu konuşmanın istediği ilgiyi bulamadığını ifade etti. Ispartaspor'a gerekli destek sağlanmamasının kendisini üzdüğünü vurgulayan Özdemir, yaptığı açıklamada Ispartaspor'a bağış yapan iş insanlarının bağış miktarının yetersiz olduğunu ve kulübün ihtiyaçlarını karşılamak için yetersiz olduğunu belirtti.

ITSO Meclisi, Isparta 32 Spor Kulübü'ne gereken desteği sağlamadığı için istifa kararı aldığını açıklayan Özdemir, ITSO Başkanı Metin Çelik ve diğer yönetim kurulu üyelerine kişisel anlamda bir kırgınlığı olmadığını, ancak böyle bir mecliste verimli çalışmanın mümkün olmadığını dile getirdi.

Özdemir, Ispartaspor'un geleceği için umut dolu bir mesaj da iletti. "Bu bir bayrak yarışıdır" diyen Özdemir, Ispartaspor yönetimi olarak verdikleri sözleri yerine getireceklerini ve takımın en büyük destekçisi olacaklarını ifade etti. Kendi ve yönetiminin Isparta ve Ispartaspor'a her zaman destek olmaya devam edeceğini belirten Özdemir, sezon sonunda bayrağı devralacak yeni destekçilerin çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

Fatma Turgut Isparta'ya Geliyor Fatma Turgut Isparta'ya Geliyor

Başkan Özdemir ayrıca, ITSO seçim çalışmaları sürecinde kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.