ITSO binasında gerçekleşen imza törenine ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, İş Bankası Merkez Şube Müdürü Nazmi Atacan ve Sanayi Şube Müdürü Erkan Seven katıldı. Protokolün detayları hakkında bilgi veren ITSO Başkanı Metin Çelik, İş Bankası ile anlaşma sağlandığını ve bu kapsamda yeni müşteri olan veya daha önce ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren Oda üyelerine sıfır faizli kredi imkanı sunulacağını duyurdu.

Başkan Çelik, İş Bankası'nın özel bir fırsatıyla da tanıştıklarını açıkladı. İlk defa İş Bankası'nda hesap açtıran veya hesabı olup aktif olmayan Oda üyelerine, 6 ay vadeli ve 100.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlanacağını belirtti. Başvuruların son tarihinin 31 Ağustos 2023 olduğu ve ayrıntılı bilgi almak isteyen üyelerin İş Bankası ile iletişime geçmeleri gerektiği ifade edildi.

Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı

Metin Çelik, iş dünyasının finansmana erişiminin büyük bir önem taşıdığına vurgu yaparak, İş Bankası'nın KOBİ'lere sağladığı bu özel fırsatın sektöre önemli destek olacağını dile getirdi. Ayrıca İş Bankası'nın, talep doğrultusunda daha yüksek kredi oranları sağlayabileceğini de belirtti. Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çelik, işbirliğinin sektör için olumlu sonuçlar doğurmasını diledi.