Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda 111. Cadde’de yapılan çalışmalar son aşamaya getirildi.
 
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yurt dışına çıkmadan önce daire müdürlerine verdiği talimatlar harfiyen yerine getirildi. Başkan Günaydın da çalışmaları an ve an Erbil’den takip etti. Belediyenin tüm birimlerinde verdiği talimatların tam olarak yerine getirilmesi ve kış ayları dolayısıyla zorlaşan gece çalışmalarının aralıksız sürdürülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tüm belediye personeline gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Günaydın, “Gece ve gündüz demeden, mesai mefhumu gütmeden, zorlu hava koşullarına rağmen büyük özveri göstererek halkımıza hizmet götürme noktasında büyük uğraş veren tüm personelime ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Isparta Belediyesi tarafından şehrin altyapıda en sıkıntılı olduğu yerlerden birisi olan ve 50 yıldan bu yana girilemeyen Çarşı Polis Karakolu’ndan Camlı Cami’ye çıkan 111. Cadde’deki çalışmalar 24 saat esasına göre devam etti. Çalışmalar kapsamında kış aylarında olunmasına karşın caddede Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce ana su şebekesi ile çürüyen borular ve bunun yanı sıra kalıcı asfalt öncesi yağmur suyu drenaj kanallarını tamamladı. Yine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da caddede son olarak yorgun asfalt kaldırıldı ve stabilize çalışmaları başlatıldı. Bunun yanı sıra yoldaki asfalt çalışması da zor şartlar altında başlatılacak. 111. Cadde üzerinde Fen İşleri ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız sürdürürken, cadde boyunca da doğalgaz firması tarafından eş zamanlı olarak doğalgaz hattı döşendi.
 
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, daha önce ‘Yaptığımız çalışma iğneyle kuyu kazmaya benziyor’ açıklamasında bulunmuş ve caddede aynı anda çok sayıda işlemin gerçekleştirildiğine vurgu yapmıştı.  ‘Zoru başardığımızda insan mutlu oluyor’ diyen Günaydın, yolun asfalt aşamasına getirildiğini, yapılan birden fazla iş dolayısıyla vatandaşların ‘geç bitiriliyor’ düşüncesine girmemelerini isteyerek, “Bu yolun tamamlanma aşamasına getirilmesinde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Yolda geleceğe yönelik yatırım yapıldığını hatırlatan Başkan Günaydın, yolun şimdiden Isparta halkına hayırlı olması temennisini yineledi.