2016 Isparta Tarım Fuarı Gökkubbe'de Gerçekleştirilecek..

Isparta Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve bu yıl 12.’si yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ 24 – 27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Detay Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda bu yıl 100'den fazla firma stant açacak. Isparta’nın yanı sıra Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Uşak gibi bölge illerinden çok sayıda tarım ve hayvancılığa dayalı firmanın stant açacağı fuarda kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil ve mesleki örgütler de tanıtım yapma fırsatı bulacak.

Tarım ve hayvancılıkta yeni teknolojiler, yeni buluşlar ve yeni ürünlerin beğeniye sunulacağı fuara 50 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Detay Fuarcılık Şirket Müdürü Ahmet Sırça, bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın artık Isparta’nın fuarı haline geldiğini söyledi.

  Isparta’nın bu organizasyondan başka profesyonel anlamda başka bir fuarı olmadığını belirten Sırça, Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın tarım ekonomisine katkı sağladığını açıkladı. Isparta’da her geçen gün tarım ekonomisinin arttığını belirten Sırça, fuar organizasyonu ile tarım ve hayvancılıktaki iddianın bir kez daha ortaya konacağının altını çizdi.

Isparta Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşecek ve 4 gün sürecek fuar, 4 gün boyunca 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.