23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Isparta'nın Yalvaç ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Anlatan Meydan'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törene Kaymakam Ahmet Altıntaş, Garnizon Komutanı Burçak Kırca, Belediye Başkanı Tekin Bayram, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yalvaç İlçe Stadı'nda gerçekleştirilen törene geçildi. Törende konuşan Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sezai Bal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu belirtti.
Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu ve çeşitli gösterilerin sergilendiği törende, yıl içinde yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, resmi geçti ile sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında akşam Öğretmenevi'nde Kaymakam Abdurrahman Bey İlköğretim Okulu tarafından kutlama programı sunulacak.

-ŞARKİKARAAĞAÇ'TAKİ KUTLAMALAR-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şarkikaraağaç ilçesinde de coşku içinde kutlandı.
Kaymakam Mehmet Akçay, Garnizon Komutanı Üsteğmen Özgür Dehri, Belediye Başkanı Şafak Ufacık'ın katıldığı programda Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mehmet Akif Ersoy Stadı'na geçildi.
Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sunuldu. Tören kapsamında yıl içinde sportif müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Etkinlikler, resmi geçit töreniyle sona erdi.