Geçtiğimiz Çarşamba günü Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Isparta Davrazspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor önümüzdeki Pazar günü Bucak’ta oynanacak maç öncesinde Oğuzhanspor yöneticilerinin daveti üzerine, Isparta Davrazspor Başkanı, yönetim kurulu ve Taraftar liderleri bir araya gelmiş ve dostluk mesajları verilmişti. Görüşmenin sonunda karşılıklı olarak hafta sonunda oynanacak olan maç için Davrazspor taraftarına 150 kişilik kontenjan ayrılmasına karar kırıldı.

TARAFTAR KONTEJYANDAN MEMNUN DEĞİL

Geçen sezon birçok zorluğa karşı takımlarını içerde dışarıda desteklediklerini söyleyen taraftarlar alınan kararın kendilerine haksızlık olduğunu, şartların ne olursa olsun Bucak maçına 1000-1500 kişi gideceklerini hiçbir taşkınlığında olmayacağını beyan ettiler. Taraftarların madem barış için bucağa gideceğiz o zaman geçe sene Serik Belediyespor’a yaptıkları gibi tribünleri yarı yarıya ayıralım stadyumun yarısını bize versinler dostça birlikte takımımızı destekleyelim dediği belirtildi.

EMİNİYET GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALCAK

Bucak emniyet müdürlüğü hafta sonu oynanacak maç için geniş güvenlik önlemi alacağı çevre illerden 700 kişilik çevik kuvvet ekibi talep ettiği ve verilen 150 kişilik kontenjan’ın aşılmaması için gereken önlemlerin alınacağı öğrenildi.

AŞK-I BUCAK TARAFTAR GRUBU AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan açıklamada; Isparta Davrazspor ve Takımımız arasındaki gerginliğe son vermek amacıyla Kulüp başkanımız ve yöneticilerimiz Isparta Davrazspor başkanı, yöneticileri ve iki takımın da taraftar grubu temsilcilerini bir yemeğe davet etmişlerdir.Davet edilen herkesin icabet ettiği yemekte şampiyonluk yarışının verdiği hararetten dolayı iki taraf arasında yaşanan sürtüşme ve kavgaların son bulması konusunda hemfikir olunmuştur. Ayrıca 32 Gençlik taraftar grubu başkanı ve Isparta Davrazspor başkanı stadımıza verilen kontenjan kadar seyirci getireceği ve gerginlik yaşanmayacağı sözünü vermiş ve bizde bu kurallara uyulup insan gibi gelinip gidildiği takdirde insan gibi davranacağımızın sözünü verdik. Açıklamanın ardından 32 gençlik Taraftar grubu başkanı Uğur Tarakçı kesinlikle şahsım adına söz verilmediğini aksine gelecek olan taraftarları engelleyemeyeceğini söylenenlerin yanlış olduğunu söyledi.