Isparta Belediyesi tarafından Yaz Sezonu Kültürel Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sinema Şenlikleri geçtiğimiz gün Binbirevler Mahallesinde gerçekleştirildi.


Isparta Belediyesi Yaz Sezonu Kültürel Etkinlikleri kapsamında yapılan Sinema Şenliklerinde sıra Binbirevler Mahallesindeydi. Şahan Gökbakar"ın başrol oynadığı ve Togan Gökbakar"ın yönetmenliğini yaptığı Recep İvedik filmi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 7"den 70"e herkesin katıldığı ve gülme krizi geçirdiği film sonrası görüşlerini aldığımız Binbirevler mahallesi sakinleri ise hallerinden oldukça memnundu.

 Mahalle sakinleri “Biz daha önce böyle aktiviteler görmemiştik. Belediyelerin halkla iç içe olabilmesi güzel bir duygu. Keşke bundan önce de böyle aktiviteler yapılsaydı. Daha önce Recep İvedik"i izleme fırsatımız olmamıştı. Başkanımız sayesinde izleme imkanımız oldu.

Gerçekten bu sinema güzel bir çalışma olmuş. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Isparta yapılan diğer çalışmalarla birlikte gerçekten büyüdü. Çok gelişti.

 Artık eski köy görünümü ortadan kalktı.Şehrimiz çok modern ve güzel oldu. Böyle çalışmaların devamını bekliyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Hasan Balaman"a da teşekkür ediyoruz.” dediler.