Başkan Günaydın ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri şehirde yapılan ağaçlandırmalar ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Isparta Belediyesi’nin ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler veren Başkan Günaydın, Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Bahar ise Başkan Günaydın’ı yaptığı ağaçlandırmalardan ötürü ‘fahri ormancı’ olarak gördüklerini belirterek, şehre yaptığı ağaçlandırma çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
Belediye Başkanlık Makamında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede konuşan Isparta Orman Bölge Müdürü Mehmet Sait Yorulmaz, “Isparta’mızda olduğu gibi ülke genelinde ağaçlandırma çalışmaları hat safhada. Geçen yıl Isparta’da ciddi anlamda ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışmalarımız oldu. Önümüzdeki yılda da bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ile her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını bildiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, “Bizi yönlendirebileceğiniz alanlar olursa belediye olarak da biz bu bölgeleri ağaçlandırabilir, bu noktada sizlere yardımcı olabiliriz. Belediye olarak ağaçlandırmaya önem veriyoruz. Ağaçlandırma noktasında kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.