AK Parti Isparta Milletvekili adayları ve parti yönetimi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Günaydın, Isparta için yaptığı projelere iktidar partisinin hep engel olduğunu söyledi. Buna örnek olarak su şişeleme fabrikasını gösterdi.

GÜNAYDIN FABRİKAYA ENGEL OLUNDUĞUNU ANLATTI

Günaydın, “Bir su fabrikası kuracağız. Belki samimiyet olsa bu anında çözülür. Ne oldu, kim kazandı, bunları yaptığımız takdirde” dedi.

Bu açıklamanın ardından milletvekili aday Recep Özel söze girdi. Özel, “Önümüzdeki süreçte 51 belediye bizim gibi ne işi varsa hallolacak. Hiçbir parti ayrımı gözetilmeden yapılacak bu. Isparta’nın hayrına olan bütün işlerde yanınızda olacağız” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN > >

Recep Özel’in açıklaması bununla da kalmadı. Özel, “Başkanımızı halk takdir etti, biz herkesin milletvekiliyiz. Bunu taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

TASVİP ETMEDİĞİM PROJEYİ ONAYLADIM

Belediye Başkanı Günaydın, sağlık kompleksi yapılacak alanı tasvip etmediği halde sorun çıkarmadan onay verdiğini de hatırlattı. Başkan Günaydın, “Ben bu projeyi onaylamıyorum ama Isparta’nın menfaatine imzayı koydum. Sorun çıkarmadık. O proje oraya uygun değildi ama onayladım. Demek ki uygun olsa daha neler yapacağım, gerçi fark etmeden çalışıyoruz da” dedi.

SAĞLIK BAKANI MHP’Lİ OLSUN

Günaydın, konuklarına bir çıkış daha yaptı ve yeni kabinenin sağlık bakanının MHP’li olmasını arzu ettiğini söyledi. Başkan Günaydın, İnşallah seçimlerde sağlık bakanlığını bizim partimizin kazanmasını arzu ediyorum. Neden arzu ediyorum, yine Isparta için arzu ediyorum, başka bir şey yok. Çünkü benim bu büyük projemi Tayyip Erdoğan’da bahsetti. Bu benim projemdir, Isparta için kurduğum proje, ülke genelinde proje olarak bahsedildi. Nedir? Şehrin üst tarafından, ülkeler arası sağlık projesi kurulması. Tabi onun bakanlık düzeyinde olması gerekiyor. O kolay olmuyor. Ben geçmişte 3 milletvekilimizi de davet ettim, anlattım, ama bir milletvekilimiz biraz anlamaya çalıştı, diğerleri anladı ya da anlamadı veya anlamak istemedi, suçlamak istemiyorum ama olmadı. Üstelik projeleri de hazırladım” dedi.

Ziyaretin bundan sonrasında Başkan Günaydın, projelerini anlatmaya devam etti, AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz’e yüklendi, söze Recep Özel ve Suat Kolukırık da girdi.

ISPARTA’YA 3 FABRİKA

Başkan Günaydın, Isparta’ya 3 fabrika kurma yolunda emin adımlarla ilerlediğini anlattı. Başkan Günaydın, “Her 3 ayda bir fabrika kurmaya başlamışım şu anda. Demek ki bu yapılabiliyor” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KONUŞTU

Recep Özel, “Birbirimizi ikna ederek, çalışacağız, siz de biz de” dedi. Bu söz üzerine Başkan Günaydın, “Mesela, dünya fuar merkezini Isparta’ya kurabiliriz. 110 km aşağıda havalimanımız var. Isparta’da da havalimanımız var.su limanımız da var, burada niye olmasın. O zaman 3-5 tane daha otel yapacağız dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN > >

Bu arada söze AK Parti Isparta Milletvekili adayı Suat Kolukırık girerek, “Sayın başkanımız konuşunca ben AK partili bir belediye başkanı konuşuyormuş gibi hissettim. Bizim 2023 vizyonumuz içinde bunlar var. Bizim son seçim sloganlarımızdan birisi de istikrar sürsün, Türkiye büyüsün, dolayısıyla sayın belediye başkanımız kişisel kanaatleri olarak bunu ifade ediyor, biz Isparta kadrosu olarak, ak kadro olarak zaten kimseyi ötekileştirmiyoruz, bizim hizmetimiz Isparta için olacak” diye konuştu.

Bu sözleri dinleyen Başkan Günaydın, “Seçimden sonra bunları göreceğiz. Seçimden sonra kazanan arkadaşları, il başkanlarını davet edeceğim, bu konuşmayı iyi kaydedin” diye çıkıştı.

Milletvekili adayı Recep Özel, “Biz samimiyiz başkanım” dedi.

KAÇAK YAPI TARTIŞMASI

İl Başkanı Gökgöz, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz” deyince Başkan Günaydın, Gökgöz’ün fabrikaların kaçak yapı olduğuna dair açıklamasına cevap verdi. Başkan Günaydın, “Ortadoğu’nun olur olmaz ama bir fabrika kuruyoruz. Onun iddiasında da değilim. Ama doğrusunu konuşalım, bimsblok fabrikası Nevşehir’de var. Bu fabrika 3 tane ayrı makinayı koymuş, bir fabrika 30 bin üretim yapıyor. Bizim fabrikamızın bir tanesi 100 bin üretiyor. 3 tane kurarsak, 300 bin üreteceğiz. Bakın Ortadoğu’nun gerçekten en büyük fabrikası bu. Ama o parça malı birleştirip de 120 bin üretiyor denildiğinde yanlış oluyor. Ben şimdi 3.fabrikayı kuruyorum. Yanlış eleştiriler yapmayalım. Ondan sonra yapılan işlerin kaçak yapı olduğunu da söylemeyelim. Çünkü anası da babası ebesi dedesi sülalesi biziz, kaçak yapı olur mu belediyenin kendisi de bu nasıl söylenir. Ben bu ruhsatı veren insanım. Böyle eleştiriler yapmayın.teknoloji o kadar ilerledi ki derenin ortasına dahi bina yapılıyor” diye konuştu.

Karşılıklı atışmalarda başlayan ziyaret kapıda uğurlama ile sona erdi.