AK PARTİ KAZANIRSA ISPARTA KAZANIR

Teşkilat vefa buluşmasında konuşan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Allah’ın izniyle Isparta, 31 Mart akşamı AK Parti belediyeciliği ile gönül belediyeciliği ile buluşacaktır” dedi.

Ak Parti İl Başkanlığı’nın organize ettiği teşkilat vefa yemeğinde Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, partililere hitap etti. ‘Ak Parti kazanırsa Isparta kazanır’ diyen Başdeğirmen, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman vefalı olmaktan, ahde vefadan bahsederek ne kadar vefalı olduğunu her fırsatta gösterir. Herkes bilir ki vefa demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. Bu nedenle AK kadroların en önemli özelliği bir birlerine vefalı olmalarıdır.

 Partimizin Kurucu İl Başkanı Sayın Recep Özel ve daha sonra bu bayrağı layıkıyla taşımış Sayın Abdullah Gülcemal, Sayın Fatih Tola, Sayın Haydar Kemal Kurt, Sayın Mehmet Ali Şenol, Sayın Hüseyin Topçu, Sayın Mehmet Uğur Gökgöz, Sayın Nuri Uzaktaş ve Sayın İl Başkanımız Osman Zabun’a teşekkür ediyorum.

2001 yılında kurulan kutlu harekette yer alan, bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış çok kıymetli kardeşlerimiz bugün aramızda.

Partimizin kuruluş aşamasında elini taşın altına koyan, davanın büyümesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan, davanın tohumlarının atılmasında, filizlerinin yeşermesinde, güçlü bir çınar olmasında en büyük katkıyı sağlayan; milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

​Bu süreçte vefat eden belediye başkanlarımızı, teşkilat mensuplarımızı, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.

AK Parti, yolu da kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir partidir. Türkiye’nin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği için gayret eden, ter döken fedakarlık yapan herkese buradan teşekkür ediyorum. Partimizin iktidarda olduğu 17 yılda Türkiye’yi eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar birçok hizmetle buluşturduk. Kaybedecek vaktimiz yok, yapacak çok işimiz var. Yükümüz ağır işimiz çetin. AK Parti kazanırsa Türkiye kazanır… AK Parti kazanırsa Isparta kazanır…

Allah’ın izniyle, 31 Mart zaferinden sonra teşkilatların belediyelerle beraber el ele olduğu zaman ne kadar güzel işler ortaya çıkardığını hep beraber yaşayacağız. Isparta’nın şahlanışını yaşayacağız. Teşkilatlarımızla birlikte Isparta’yı şahlandıracağız ve oyumuzu Türkiye ortalamasının üzerine çıkaracağız. ISPARTAM HAZIR, AK PARTİM HAZIR…

 Allah’ın izniyle Isparta, 31 Mart akşamı AK Parti belediyeciliği ile gönül belediyeciliği ile buluşacaktır. Türkiye, sayın Cumhurbaşkanımızın 1994’deki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan çok şey öğrendi. Belediyeciliğin tarifi yeniden yazıldı. Biz de onun yolunda Isparta’da bugüne kadar hiç görülmemiş bir belediyecilik yönetimi ortaya koyacağız. Bunun adı gönül belediyeciliği. Sadece hizmet yapmak yetmiyor. Gönül belediyeciliği vatandaşa dokunabilmektir, onun sevincini ve mutluluğunu, hüznünü ve kederini paylaşmaktır. İhtiyacı olduğunda yanında olabilmektir. Belediyenin kapısını çaldığında ona birisinin ‘hoş geldin’ diyebilmesidir. Yeri geldiğinde belediye başkanımız direkt bunu yapmalıdır. Kendisi bulunmasa bile onun yerine aynı hizmeti gösterecek aynı güler yüzü aynı ilgi ve alakayı gösterebilecek bir ekibin olmasıdır.

 Sayın Milletvekillerimiz burada. Isparta’ya bir fazla hizmet getirmek için çırpınıyorlar. Halkımızın talepleri doğrultusunda projeler geliştiriyorlar ama bir yerde tıkanıyorlar. Çünkü AK Parti belediyesi yok. Yatırım odaklı bir belediye anlayışı yok. Buna rağmen;

İşte Şehir Hastanesi, işte Migros Kavşağı, işte Özkanlar Alt Geçiti, işte 2. Üniversite daha bir çok eseri buradan sıralayabiliriz. Ama bu hizmetlerin gelmesi o kadar kolay olmadı. Engeller ile karşılaşıldı. Halkımız TOKİ istiyor, ekonomik konut istiyor. En doğal hakkı. Başka şehirlerde devasa TOKİ projeleri uygulanıyor. TOKİ projesi gelen iller, ilçelere bir bakın. Hepsi AK Parti belediyesi.

İnşallah biz de genel ve yerel iktidarı aynı masada buluşturacağız. Ve şehrimizin gelişimi için, halkımızın ihtiyaçları için taşın altına elimizi değil, kafamızı, gövdemizi koyacağız. Risk alacağız, sorumluluk alacağız, çözüm odaklı olacağız. Ankara’nın kaynaklarını zorlayacağız, isteyeceğiz, talep edeceğiz, kapıdan kovulsak bacadan gireceğiz şehrimize 1 fazla yatırım getirebilmenin yollarını arayacağız.

İşte Sayın Milletvekillimiz Süreyya Sadi Bilgiç Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı.

Sayın Milletvekilimiz Recep Özel; tecrübesiyle, bilgi ve birikimiyle etkin bir konumda görev yapıyor.

Sayın Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz, güçlü iletişimi ve diyaloğu ile yapamayacağı hiçbir iş yok. Biz bu güçle başarıya ulaşacağız. Sayın Milletvekillerimizden yardım isteyeceğiz, Isparta için hep birlikte olacağız. İl Başkanımız ve teşkilatımız da arkamızda dimdik duruyor. Böylece yapamayacağımız hiçbir iş olmadığına inanıyoruz.

ÇÜNKÜ BİZ HEP BİRLİKTE ISPARTAYIZ…”