11 Nisan itibariyle tüm siyasi partilerin Milletvekili adaylarının belirlenmesi ile birlikte partilerde aday tanıtım toplantıları da hız kazandı.

Bu konuda dün de Ak Parti geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısı düzenledi. Saat 14.30’da Isparta otelinde gerçekleştirilen toplantıya; Partinin Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Suat Kolukırık ve Pınar Topsakal’ın yanı sıra İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz ve yönetim kurul, Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci ve yönetim kurulu, partinin Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

TOPSAKAL; “AK PARTİ TÜRKİYE İÇİN BİR MİLATTIR”

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından ilk olarak adayların konuşmalarına yer verildi. Bu doğrultuda kürsüye gelen partinin 4. Sıra Milletvekili adayı Doktor Pınar Topsakal şunları söyledi; “Türkiye’mizin ve Isparta’mızın gelişmesi için Ak Partiye ihtiyaç vardır. 8,5 yıldır olduğu gibi ülkemizin gelişmesi Ak Parti ile mümkün olacaktır. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde lider bir ülke yaratacağız. Çünkü, Ak parti bu ülkü için bir milattır. Türkiye’de en büyük değişim 2002 yılında Ak Parti’nin iktidara gelmesi ile başlamıştır ve halen de aralıksız sürmektedir.

KOLUKIRIK; “GİTMEDİĞİMİZ KÖY,

SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK”

Partinin 3. Sıra Milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık da konuşmasında; “Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki partimiz hedefini ülkemizi 2023’e hazırlamaktır. Hedefimiz budur. Tüm aday arkadaşlarımızla ve partililerimizle bu hedefle yola çıktık. İşte bu doğrultuda gitmediğimiz köy, kasaba kalmayacak. Sıkmadığımız el kalmayacak diyoruz. Ak Parti kadrolarının içinde yer almaktan onur duyuyorum” dedi.

ÖZEL; “BAŞIMIZI YERE EĞECEK BİR İŞİMİZ OLMADI”

Daha sonra kürsüye partinin 2. Sıra Milletvekili adayı eski Milletvekili Avukat Recep Özel geldi. Özel de konuşmasında; “Bu ülkenin en büyük partisi, en iyi ve en fazla hizmet eden partisi Ak Partidir. Bu hizmetler sürecinde başımızı yere eğecek hiçbir işimiz olmadı, olmayacaktır da.

Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki partimiz ülkemize en iyi hizmeti yapmaya devam etmektedir. Ülkemiz artık, muhtaç olan değil herkesin gıpta ile baktığı lider ülke konumuna gelmiştir. Dolayısıyla bir dünya ülkesi yolunda hızla ilerliyoruz. İnşallah hedefimiz 2023’te Dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına girmektir. Onun için gece – gündüz çalışacağız ve 2023 hedefine kadrolarımızla hep birlikte kenetlenerek ulaşacağız” dedi.

BİLGİÇ; “DİLEK VE KURT’A TEŞEKKÜR EDERİM”

Partini 1. Sıra Milletvekili adayı ve mevcut Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de konuşmasında; “öncelikle 4 yıl boyunca birlikte çalıştığım bana yol arkadaşlığı, kader arkadaşlığı yapan diğer Milletvekili arkadaşlarım sayın Mehmet Sait Dilek ve Haydar Kemal Kurt’a da teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileri bu toplantımıza katılacaklardı ancak sayın Başbakanımızın yemek davetinden dolayı gelemediler.

Tüm Türkiye olduğu gibi ilimiz Isparta da aynı 12 Eylül referandumunda olduğu gibi 12 Haziran genel seçimlerinde de inşallah % 60 oy alarak ve 4 Milletvekili ile bizi meclise uğurlayacaktır. Buna inancım tamdır” dedi.

GÖKGÖZ; “EL ELE VERECEĞİZ”

Aday Tanıtım Toplantısında son konuşmayı ise İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz yaptı. Gökgöz de konuşmasında; “Türkiye ve ilimize hizmetlerimize devam edeceğiz. 1,5 yıl önce göreve gelmiş bir il teşkilatı olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bundan sonra da parti olarak daha çok kenetlenip, el ele verip birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.

2001’de kurulan partimiz 8,5 yıldır iktidardadır ve inşallah 12 Haziran genel seçimlerinde de tek başına iktidar olacaktır. Bu konuda siz kadrolarıma ve halkımıza güveniyorum” dedi.

SERDAR ÖZBEK AK PARTİ’DE

Dün Isparta Otelinde yapılan Aday Tanıtım Töreninde bir başka gelişme daha yaşandı. Isparta siyasetinin sevilen ismi Serdar Özbek, Ak Parti’ye geçti. Özbek’in rozetini İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz taktı. Özbek, törende yaptığı konuşmada; “Postal yalayıcılarına gereken dersi vermek için Ak Parti’deyim” dedi.