Eğirdir Belediyesi Balık Havuzları ve Hayvanat Bahçesinde hayvanlarda ameliyat işlemini de gerçekleştiriyor.

Karnından iltihabi bir durum sebebiyle rahatsızlığı oluşan ve yaklaşık 1 aydır bu rahatsızlığı süren hayvanat bahçesi sakinlerinden yaklaşık 2 yaşındaki Eşek üzerinde yapılan ameliyat başarıyla sonuçlandı. Hayvanat Bahçesi Veteriner Hekimi Mehmet Küçükköse ve stajer öğrenci ile birlikte gerçekleştirilen ameliyat bir saat sürdü.

 Balık Havuzları ve Hayvanat Bahçesinde bu ve benzeri ameliyatları profesyonelce gerçekleştirdiklerini belirten sorumlu müdür A. Alper Taşkan, bu alanda bütün hayvanların bu operasyonlara ihtiyaç duyulması halinde çok rahat müdahale edilerek sağlıklarına kavuşturulduğunu belirtti. Ayrıca bu alanda gelen ziyaretçilerin temel ihtiyaçlarından olan mescidin küçük kalması sebebiyle yenilenerek büyütüldüğünü, insanların rahat ibadet edebilmeleri için de kadın-erkek olarak bu mescidin bölümlendiğini belirtti.

 Abdest alma yerinden tutunda mescidin bütün ihtiyaçlarının hassasiyetle tamamlandığını, halka hizmet verme hususlarında bu hassasiyetlerini her zaman koruyacaklarını söyledi.