AYRINTI DETAYDA GİZLİ!

Saadet Partisinin şehir merkezindeki bilboardlara verdiği reklam tasarımındaki İnce mesaj dikkatlerden kaçmadı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 25 Mart Pazar günü Moda park düğün salonunda yapacağı toplantı öncesinde Isparta şehir merkezindeki reklam panolarına asılan afişlerdeki ayrıntı gözlerden kaçmadı.

‘TÜRKİYE’NİN TEMİNATI İyi ki var’ Sloganındaki ( ki ) bağlacının nerede ise okunmadığı dikkatlerden kaçmadı. İYİ VAR yazısının daha siyah ve belirgin olmasının altında acaba İYİ Partiye bir mesaj mı verilmek isteniyor sorusu akıllara getirildi.

Bakmakla, Görmek arasındaki farkı ayırt edebilmek gazetecilik mesleğinde çok önemlidir. Bu fotoğrafa çok dikkatli bakanlar bu farkı ve verilmek istenen mesajı çok rahat görebilir ve anlayabilirler.

Habere konu olan bu fotoğraftaki ayrıntıyı Saadet Partisi il başkanı Cevat Gencay’a sorduk.

Gencay yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Bu slogan bizim çok önceden, yani İYİ Parti kurulmadan önceki sloganımız ve bu sloganı 10 yıldır kullanıyoruz, buradan farklı anlam ve mana çıkarmak anlamsız” dedi.

Bu arada Saadet Partisinin ‘İyi ki var’ sloganına, İYİ partililer tarafından hiç hoş olmayan bir sürpriz ihtiva ettiği şeklinde daha önce yapılan açıklamalara bugün itibari ile İYİ parti il başkanı Mustafa Şişşek daha pozitif ve olumlu yaklaşarak  şöyle cevap verdi.” Evet ilk gördüğümde çok hoşuma gitti. Buradan bizim partimize ve seçmenimize bir mesaj verilmek isteniyor olabilir, açıkçası hoşuma gitti, tabi bu sloganın evveliyatını bilemem, bugünkü tabloya baktığımız zaman, ittifakların gündemde olduğu bir süreçte Saadet partisinin mesajlarını dikkate almakta fayda var’ dedi.

Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 24 Mart Cumartesi günü ilimize geliyor. Barida otelde işadamları ile biraraya gelecek olan Genel Başkan Karamollaoğlu geceyi Isparta’da geçirecek ve 25 Mart Pazar günüde partililer ve halkla biraraya gelerek konuşma yapacak. 

BİLLBOARDLARA SALDIRDILAR
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Isparta’ya geleceğini duyuran ve şehrin belirli noktalarını asılan afişler kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Fevzi Paşa ve Sanayi Çarşı Polis Karakolundaki zarar gören billboardlar hakkında sosyal medya platformundan bir açıklama yapan İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Gençay, “Saadet Partisinin Büyük Yükselişini Hazmedemeyen Bazı Çevreler Çirkin Yöntemlere başvurmaya başladı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun Ispartaya gelişi sebebiyle Şehrin muhtelif yerlerine asılan Bilbordlar Saldırıya uğradı” dedi.

KUTUPLAŞTIRICI SİYASETİNİN SONUÇLARI
Billboardlara saldıran kişi veya kişilerin adli merciler tarafından en yakın sürede yakalanacağını belirten Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, “Türkiye’deki en büyük sorun kamplaşma, kutuplaşma. Bu duruma neden karşı olduğumuzun cevabını da bu şekilde görmüş olduk. Yukarıda yapılan bu ağır ve yanlış siyasetin yerele yansıyor. 1970-80 yıllarındaki siyaset gibi değil, toplumu ayırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset yapmak istiyoruz.

Saadet partisi olarak Türkiye’deki partilere saygı duyuyoruz. Onlara düşmanca değil, rekabet açısından bakıyoruz. Ülkenin daha iyi noktaya gelebilmesi için siyaset yapıyoruz. Bu tür siyasetlere karşıyız. Ve bir daha yapılmaması diliyoruz” dedi.

Manşet Gazetesi