Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı ADEM ÖCAL

Siyaseti gelir kapısı görmedim. Görmüyorum,  Milletvekili maaşını Isparta'ya hizmet için dağıtacağım,  Listeye koyana değil, Ispartalıya hizmet için varım,  Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Bunun için çağrı  merkezi kuracağım.      

BENİM DERDİM ISPARTA' DAKİ İŞSİZLİK 

İşsizliği bitirmek için; Isparta'ya çağrı merkezleri kuracağım, Organik tanmsalişletmeler açacağım,  Elma, kiraz, gül, ceviz, üzüm, badem, kekik,  kayısı ve ilaç sektörüne yönelik bitkilere dayalı sanayii geliştireceğim.         

Futbol okulları açacağım, Gençleri meslek ve iş sahibi yapacağım, Yayla turizmi ile sıcak Antalya'ya serin Isparta alternatifini geliştireceğim.

Dernek ve yakıtların tüm faaliyetlerine hizmetkâr olacağım,  Ispartalıya ücretsiz danışmanlık, proje destek ofisleri açacağım.

ADEM ÖCAL' A VERDİĞİNİZ HER OY;

Isparta'yı Türkiye gündemine taşıyacak,  Ispartalmın gücünü siyasi partilere gösterecek,  Ispartalı olmayan milletvekili geleneğine son verecek.  Isparta'ya devlet desteklerinin daha çok gelmesini sağlayacak.

Milletvekillerinin Ispartalıyı daha çok  dinlemesini sağlayacak. Boşa gitmeyecek, Ispartalmın adam yerine  konmasını sağlayarak yatırımlar artacak, işsizlik azalacak.    

UNUTMAYIN BAĞIMSIZ ADEM ÖCAL'IN BARAJ PROBLEMİ YOK

Partilerin milletvekili liste sıralaması, Ispartalıyı dikkate almadan tepeden inme yapıldığı için, seçilen milletvekillerinin Isparta'ya hizmet etmesine veya seçmenle ilgilenmesine gerek kalmıyor. Bundan dolayı partilerden seçilen milletvekilleri sözlerini tutmuyor, seçilince seçmeni unutuyor.

Bağımsız aday Adem Öcai'a vereceğiniz her oy; partilerden seçilen milletvekillerinin sizinle ilgilenme mecburiyetini artıracak, yani İsparta'ya hizmetin gelmesine sebep olacak. Eğer bağımsız aday ADEM ÖCAL milletvekili seçilirse, Isparta yeniden Türkiye'nin gündemine oturacak, her türlü sorunun çözülmesine temel teşkil edecek olan halkın adam yerine konulması hareketini baştacaktır.                 "Isparta'da işsizliğin bitmesi için"   

 ADEM ÖCAL
• Elektronik Mühendisi     • Kamu Yönetimi Uzmanı     • İş Adamı
 İletişim: [email protected]      GSM Tel: 05545912656 www.ademocal.com