MHP lideri Bahçeli:  "Beka gittikten sonra ne yapacağız belediyeyi? ''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada beka vurgusu yaptı.

Bahçeli, "Beka gittikten sonra ne yapacağız belediyeyi? Beka çiğnendikten sonra ne adına yapacağız siyaseti? Biz "dava" diyoruz onlar "davar" anlıyor.

Biz belanın değil bekanın yaşatılmasını hedefliyoruz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı'na laf söyleyenler boşuna nefes tüketmesin. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan geri adım atan, bunların alayı gibi namert olsun." dedi.

Bahçeli, belediye ittifakı konusunda, "Konuyu at pazarlığına çevirmedik, AK Parti'ninkini de yok saymadık. Beka gittikten sonra ne yapacağız belediyeyi? ifadelerine yer verdi.

Trump'ın küstah Türkiye açıklamalarına sert yanıt veren Bahçeli, "İp inceldiği yerden kopacaksa kopsun. ABD Başkanı yine şaşırmış, yine sinirleri germiş. Twitter mesajı düşmanlık ötesidir.

ABD Başkanı PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak görüyorsa ya cahildir, ya canidir. Teröristlere insan demek bile ihanettir. Trump'ın bunları Kürt olarak görmesi küstahlıktır. Teröristle mücadele edersek Trump Türkiye'yi mahvedermiş. Senin doların varsa, Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap." şeklinde konuştu. Ayrıca Bahçeli, "CHP'liler, YSK'yi tanımıyormuş. 'Seçmen kütükleri üzerinde oynanıyor, oraya buraya seçmen kaydırılıyormuş. Hayali seçmenler oluşturuluyormuş.' CHP YSK'yi tanımıyorsa buyursun seçime de katılmasın.

Yok eğer katılacaksa iddialarını çok acil ispatlasın. CHP yönetimi ya savcılığa suç duyusunda bulunsun ya da bu iddiaları YSK ihbar kabul edip harekete geçsin." ifadelerine yer verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin gündeminde 31 Mart seçimleri, CHP, ve ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye açıklamaları vardı.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"GERİ ADIM ATAN BUNLARIN ALAYI GİBİ NAMERT OLSUN"

Patimizin 50. yıl dönümünü Adana'da 9 Şubat 2019'da kutlayacağız.

Türkiye'yi sonu hüsran olan küresel sarmaldan çekip çıkaracak olan biziz. Kavgamız zilletledir. Yarım asırlık mazimizle Türkiye'nin geleceğine talibiz.

Cumhur ittifakının yaşaması hususunda sözümüz senettir. Cumhur ittifakına laf sokanlar boşuna heves etmesin, nefes tüketmesin, duruşumuzdan bir adım geri atmayacağız.Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan geri adım atan, bunların alayı gibi namert olsun.

Cumhur ittifakına laf sokanlar boşuna heves etmesin, nefes tüketmesin, duruşumuzdan bir adım geri atmayacağız. Kimin ne uydurduğunun kıymeti yoktur. Gocunan varsa şu kış kıyamette gocuk giysin. İyi gelir.

.