Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhur İttifakı Dinar Seçim Bürosunu ziyaret ederek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı’ya destek istedi.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan bakan Dönmez, Dinar’da halka seslendi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek; “Sayın bakanım, eşi benzeri olmayan birliğin, beraberliğin, demokrasinin en güzel örneği olan Cumhur İttifakı seçim büromuza hoş geldiniz.  31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerden aldığımız güçle, Dinar’ımızın biriken, biriktikçe çoğalan sorunlarını çözmek için hep birlikte çalışacağız. Zaman birlik zamanı, kardeşlik zamanı, el ele ve gönül gönüle verme zamanıdır. Ve zorlu yola düşme zamanıdır, çünkü yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Dinar’a kadar gelerek seçim bürosunu ziyaret eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e teşekkür ettiğini belirten Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar’ın Cumhur İttifakının uygulandığı en iyi ilçe olduğunu söyledi.

SANTRALE KARŞI ÇIKIYORLAR

Sayın Bakanı özellikle davet ettiklerini belirterek konuşmasına devam eden Özkaya; “Bölgemizde linyit kaynakları var. Termik santral kurulması arifesine geldik. Tabi meyveli ağaç taşlanır misali, buna da karşı çıkıyorlar. Köylerin yeri değişecek, arazilere ve su kaynaklarına zarar gelecek diye dedikodular yapıyorlar. Biz bu memleketin çocuğuyuz, bu milletin vekiliyiz. Bu enerji kaynaklarını en iyi şekilde kullanmak ve çözüm üretmek bizim görevimizdir. Hem su kaynaklarını en iyi şekilde korumak, hem de yer altında bulunan kömürü çıkartıp enerjiye dönüştürüp dış bağımlılığımızı azaltmak istiyoruz” dedi.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak ise, Dinar’da çok iyi bir ittifak oluşturulduğunu, zillet ittifakına karşı Cumhur İttifakının % 75 oy ile galip geleceğini söyledi.

DİNAR ÇOK BÜYÜK BİR NİMETİN ÜZERİNDE OTURUYOR

Büyük bir sevgi gösterisiyle kürsüye gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, vatandaşların dedikodulara inanmasını isteyerek şunları söyledi; “Dinar çok büyük bir nimet üzerinde oturuyor. Siz ortaya atılan çeşitli iddialara itibar edilmemesi etmeyin. Bizim tek gayemiz halkımıza hizmet yolunda hakkın rızasını almaktır. Bu işler hizmet için yapılır. Biz dahil adaylarımızın hepsi hakkın rızasına giden yolun halkın rızasından geçtiğini bilmektedir. Bu niyetle Nihat Sarı kardeşinize sahip çıkın” dedi.