BAŞDEĞİRMEN VE GÜNAYDIN AİLELERİ ZAMAN ZAMAN GÖRÜŞÜYORDU

Belediye Başkanı Günaydın, bir Tv canlı yayın programında, Şükrü Başdeğirmen 'rahmetli Celal Amca (babası) arkadaşımdı' dedi.

Günaydın, Celal Başdeğirmen için, Celal amca babamında arkadaşıydı' zaman zaman aile olarak görüşürdük dedi.

Yusuf Ziya Günaydın Biyografisi
Doğum Yeri : Isparta/ Türkiye 
Doğum Tarihi : 1.1.1949 -

Yusuf Ziya Günaydın (d. 1949, Yılanlı Köyü, Aksu, Isparta), Yüksek mimar, Isparta Belediye Başkanı. 

İlk, orta ve lise tahsilini Isparta'da tamamladı. 

1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi ve 1976 yılında Isparta'da Günaydın A.Ş. Proje Çizim ve İnşaat Uygulama firmasını kurdu. 

Çizdiği projelerde Selçuklu ve Osmanlı tarzını yansıtması oldukça belirgindir. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi eserleri arasındadır. 

1999 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Isparta Belediye Başkanı oldu. 2004 Yerel Seçimlerinde yerini Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Hasan Balaman'a bırakan Yusuf Ziya Günaydın, 29 Mart 2009 Seçimlerinde yeniden Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak seçimi kazandı ve Isparta Belediyesi Başkanı oldu. 

Günaydın, Evli ve üç çocuk babasıdır.

Şükrü Başdeğirmen Biyografisi

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN KİMDİR?

Başdeğirmen, 1962 yılında Isparta'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Isparta'da tamamladı ve Lisans eğitimini İşletme Fakültesinde, Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi'nde yaptı.

ÇEŞİTLİ SEKTÖRLERDE YER ALDI

İnşaat, ticaret,gıda, hayvancılık ve enerji sektörleriyle ilgilenen Başdeğirmen, Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Evli ve 2 çocuk babası Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Isparta Belediye Başkan adayı seçildi.