Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonasında, ülkemizi temsil ederek dünya ikinciliği kazanan İrem Nur Öztürk’ü makamında ağırladı. Başkan Günaydın, Yunanistan’da düzenlenen Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonasında Freestyle Dalı 15-17 yaş gençler kategorisinde dünya ikincisi olan Öztürk’ü altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın makamında gerçekleşen ödül törenine Milli Sporcu İrem Nur Öztürk, ailesi ve Taekwondo Hocası Yaşar Erbil katıldı. Başkan Günaydın, İrem Nur Öztürk’ün Isparta’nın ve Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi.

Taekwondo Hocası Yaşar Erbil, İrem Nur Öztürk’ün ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini ve dünya şampiyonluğunu kıl payı kaçırdığını söyledi. Erbil, “Kızımız söz verdi, inşallah 2018’de dünya şampiyonu olarak ziyaretinize geliriz. 40 ülke içerisinden çıkmak kolay değildi. Sizlere de verdiğiniz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İrem Nur Öztürk’ün dünya ikinciliğini kutlayan ve gurur duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Böyle güzel bir başarının ilimizden çıkmış olması bizleri sevindirdi, gururlandırdı. Kızımızı başarılarından dolayı kutluyorum, hocasını ve ailesine de teşviklerinden dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.