CHP İl Başkanlığına atanan eski Merkez İlçe Başkanı Senayi Demirkol ‘ben görev adamıyım’ diyerek kendisinin göreve atandığını dün sabah genel sekreter Gürsel Tekin’in araması sonucu öğrendiği söyledi. Demirkol, bugün CHP il binasına giderek görevi devralacağını ve bir hafta içinde 20 kişilik yönetim kurulu listesi oluşturarak genel merkeze bildireceğini belirtti.
 
CHP İl Başkanlığına atanan Senai Demirkol genel merkezin bir hafta önce kendini arayarak il başkanlığına görevlendirme konusunda bilgi aldığını söyledi. Demirkol dün sabah ise Genel Sekreter Gürsel Tekin’in kendisini arayarak il başkanı olarak atamasının yapıldığını bildirdiğini belirterek “genel merkezimiz 7 kişilik geçici bir yönetim kurulu atadı. Bizden bir hafta içinde 20 kişilik bir yönetim kurulu listesi belirlemezi istedi. Bizde görevi devralınca bir hafta içinde yönetim kurulu listesini oluşturacağız” dedi.

7 Haziranda yapılacak genel seçim sürecini kendilerinin oluşturacağı yönetim kurulunun koordine edeceğini söyleyen Demirkol “genel merkezimiz bir hafta önce beni arayarak il başkanlığı ile ilgili fikrimi almıştı. Daha sonra Isparta’da araştırma yapmışlar. Isparta’ya faydalı olacağımıza inanarak atamamızı yaptılar. Daha önce merkez ilçe başkanı iken bende genel merkez tarafından görevden alınmıştım. Genel merkezimizin takdiridir. Ben görev adamıyım. Şimdi görev verildi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” diye konuştu.