Isparta’nın Türkiye’ye örnek gösterilen şirketlerinden olan ve 2000 dolayında ortağı bulunan IYAŞ yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Marketten, mobilyasına son olarakta IYAŞPARK AVM ile Isparta’ya adeta sınıf atlatan IYAŞ doğrudan ve AVM’deki mağazalarla birlikte yaklaşık 1000 kişiye iş imkanı sağlıyor. IYAŞ gurubu yatırımla, iş imkanı sağlamakla kalmıyor, Isparta’daki sosyal – kültürel ve sportif aktivitelere verdiği desteklerle de önemli bir eksikliği gideriyor, insanlarımızın ilk çaldığı kapı oluyor.

Isparta’ya hizmet etmekten gurur duyduklarını belirten IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, bundan sonra bin kişiye daha iş imkanı sağlayacak yatırım ve çalışmaları yapacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Bugüne kadar IYAŞ her zaman Ispartalının yanında olmuş, Isparta ekonomisine, sosyal hayatına değer katmıştır. IYAŞ’ı bugünlere getiren, bize her türlü desteği veren Isparta halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şu anda market ve AVM’deki mağazalarla birlikte yaklaşık 1000 kişiye iş imkanı sağlanıyor.

Hedefimiz bundan sonra yeni yatırımlarla, yeni iş sahaları oluşturarak 1000 kişiye daha iş imkanı sağlamak. Yeni yatırımlarla birlikte Isparta ekonomisine önemli katkılar sağlanacaktır. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor.

1000 kişiye daha iş imkanı sunup, 1000 kişinin daha evine ekmek götürmesini sağlayabilirsek ne mutlu bize.

Isparta’da yaşayan, çevre illerimizden, ilçelerimizden IYAŞ için Isparta’ya gelen ve IYAŞ’a desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen vatandaşlarımıza yeni hizmetler sunmak, Isparta’ya katkıda bulunmak için çalışmalarımız sürecek.

Yatırımlar için araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz yeni yatırımlar ve yeni istihdam sahaları. IYAŞ Isparta ile büyümeye devam edecektir.”

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, IYAŞ’ın emin adımlarla büyümeye ve önemli adımlar atmaya devam edeceğinin de altını çizdi.