Engelliliğin bir eksiklik olmadığını; zihinde yenilen engelin, günlük yaşantıda hayatı normalleştirdiğine şahit olduk.
 
Ülkü Ortaokulu öğrencisi Engin Demiralay bedensel engeli sebebiyle özel eğitim destek programı kapsamında ilimizin özel özel eğitim kurumlarından Özel Öncü İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Fizyoterapistler gözetiminde azimli bir şekilde engeliyle savaştı. Merkezin tüm çalışanlarının sempatisini de kazanan Engin Demiralay; Gençlik Spor İl Müdürlüğünde görevli yüzme öğretmeni İbrahim Kaç’tan da yüzme konusunda destek aldı.
 
Bu çalışmalar 1-3 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme şampiyonasında meyvesini verdi ve Engin Demiralay; 
S7 50 metre serbest yüzmede Türkiye 2.liği,
S7 100 metre serbest yüzmede Türkiye 1.liği elde etti. Özel Öncü İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlediği kutlamada Engin ve birlikte çalıştığı tüm personel mutlu anlar yaşadı.
 
Kurum sahibi Oğuzhan Tortop: Engin Demiralay eminim önümüzdeki dönemlerde daha büyük başarılara imza atacaktır. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Kendisine emek veren herkese teşekkür ediyor, özel eğitimde hiçbir çabanın karşılıksız kalmadığını gösterdiği için Engin’imizi kutluyorum dedi.