Vuslat Derneği ile bu bayramda mazlum coğrafyada ki, Müslüman yoksulları ve muhtaç insanları, mutlu etmek istiyorsanız, Kurban bağışı ile bunu elde edebilirsiniz. İnternet sitelerinden bu yıl ki kurban fiyatlarını öğrenebilir ve sonrasında bağışlarınızı sizde yapabilirsiniz. En önemlisi ise siz olmasanız dahi, sizden almış oldukları vekaletleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmekte ve tabii ki bunların tamamını sizde gözlemlemektesiniz. Yapmış olduğunuz bağışın yerine ulaşması ve böylelikle Allah'ın rızasını en güzel şekilde yerine getirmeniz mümkün olacaktır. 

Kurban Hassasiyetini Yaşayın

Müslüman Afrikalılara ve Asyalılara kurban bağışı yapmak istiyorsanız eğer, bunun için yurt dışı bedeli olan 500 TL'yi ödeyebilirsiniz. Yurt içi bağış miktarı ise 750 TL olmaktadır. Hayvanların özel olarak seçilmesi ve İslami usullere uygun olarak kesilmesi, paketlenmesi ve yardıma muhtaç insanlara pay edilerek dağılması, Vuslat Derneği tarafından gerçekleştiriliyor. Daha detaylı olarak www.vuslat.org.tr adresinden de bilgi alabilir ve alacağınız bilgilerden sonra kurban bağışlarınızı yapabilirsiniz. 

Kurbanlarınız Adresine Ulaşıyor

Hayvanların besili olması ve sürekli veteriner kontrolüne sahip olması, gönül rahatlığı ile kesilmesini sağlayacaktır. Bunu sağlayan Vuslat Derneği, her hangi bir sıkıntı yaşamadan kurban etlerinin dağıtılmasını sağlayan güçlü bir organizasyona imza atıyor. En iyi şekilde kurban bağışı yapmanızı sağlıyor olmalarından dolayı, dünyanın her hangi bir yerinde olsanız dahi, bu yılda kurban kesiminizi yapabilir ve ihtiyaç sahiplerine ileteblirsiniz.

Vuslat Derneği Kurban Bağışı 

Kurban bayramı İslamiyetin önemli günlerinden biridir. Bugün akrabaları ziyaret etmek ve fakirleri sevindirmek, Allah'ın bahşettiği bir lütuftur.