Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Mekke’nin Fethini yapacağı geniş kapsamlı bir programla kutlayacak.

Şube Başkanı Akçil, 31 Aralık tarihinde Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek programa tüm Isparta halkının davetli olduğunu söyledi.
 
Söz konusu programa konuşmacı olarak İlahiyatçı Öğretmen Ramazan Yurt’un katılacağını ifade eden Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Tahir Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi olarak halkımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bilindiği gibi şube olarak her yıl kutsal dinimiz İslam için son derece önemli olan Mekke’nin Fethi Gecesi yıldönümü programları düzenliyoruz. İşte o programların bu yılki bölümünü 31 Aralık 2012 Pazartesi günü yani bugün akşam saat: 19.30 da Belediye Düğün Salonunda gerçekleştireceğiz. Programımıza Genel Başkanımız sayın Salih Turhan beyefendi de katılacaklar.
 
Bu programımıza konuşmacı olarak İlahiyatçı Öğretmen Ramazan Yurt katılacaktır. Programımızda ayrıca; Derneğimiz Üniversite Komisyonu üyeleri tarafından ilahiler, ezgiler ve skeçler de sunulacaktır. Programımıza giriş tamamen ücretsiz olacaktır. Ben tüm Isparta halkını programımıza davet ediyorum” dedi.