CHP Isparta milletvekili adayları basın açıklaması saat 13.30 da CHP İl Başkanlığı binasında il Başkanı Ahmet Kürkçü’nün açış konuşması ile başladı.

Milletvekilleri basın açıklamasına 2. sıra Milletvekili adayı İsa önder Dinçtürk çok acil hastası olduğu ve 4.sıra Milletvekili adayı Eyüp Ersoy’da  aynı saatte mahkemesi olduğu gerekçesiyle katılmadılar.

Basın tanıtım toplantısında ilk konuşmacı olan CHP  1. Sıra Milletvekili  adayı Mustafa Ceyhan,ülkede çok önemli bir sürece girildiğini ve bu süreçte CHP Genel Merkez’in  kendisini tavassut olarak vekil adayı göstermesine teşekkür etti.Isparta’da çok iddialı bir seçim olacağını,CHP’nin buradan kesin 2 vekil çıkaracağını,bütün çabanın bunun için olması gerektiğini ve Ramazan ayı olması nedeni ile bu fırsatı çok iyi değerlendirerek gece gündüz çalışılması gerektiğini,ayrıca AKP’nin artık eskisi gibi oy alamayacağını konuşmasında ifade eden milletvekili adayı Ceyhan’dan sonra söz alan CHP 3. sıra milletvekili adayı  Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam’da  sıralamadaki yerinin önemli olmadığını ifade ederek  yaptığı  açıklamasında,’’ Genel Merkezimizin aday belirleme süreci sonunda Isparta 3. Sıra Milletvekili adayı olduk.

Ne olursa olsun 1.sıra yazılmışçasına durmadan,yorulmadan çalışacağız.Çalışmalarımıza katılan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecini geride bıraktık. Tüm aday adayı olan ve aday olan arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışarak, Isparta'da en yüksek oyu alacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne Muharrem İNCE 'yi Cumhurbaşkanı yapacağız. İktidarın nefret dilini reddediyoruz. Dilimiz ve kalbimiz sevgiyle dolu, biz memleketi ve halkımızı seviyoruz.

İnancımız tam, zafere inanıyoruz.Birlik ve beraberlik içerisinde, CHP olarak Isparta’dan 2 vekil çıkarmak için dünden daha çok çalışmalıyız’’ dedi. Elif AKGÜL