Isparta'da yaklaşık 3,5 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı ve Korhan Taştekin'i  öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada beraat eden Ali Aydıner  tahliye edildi.

Çifte cinayet suçlamasından beraatla tahliye edildi; 'Adalet yerini buldu' dediISPARTA'da yaklaşık 3,5 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (24) ve Korhan Taştekin'i (34) öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada beraat eden Ali Aydıner (39), tahliye edildi. Cezaevi çıkışında yakınları tarafından karşılanan Aydıner, "Suçumun olmadığı anlaşıldı, adalet yerini bulduğu için mutluyum" dedi

BERAAT VE TAHLİYE KARARI ÇIKTI

Davanın karar duruşması, dün Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme heyeti olayla ilgili elde somut bir delil olmadığı, bu nedenle tutuklu sanık Ali Aydıner'in üzerine atılı suçlardan beraatine ve dolayısıyla tahliyesine karar verildiğini açıkladı.

'BİR SUÇUM OLMADIĞI ANLAŞILDI'

Tahliye sonrası ilk duygularını Demirören Haber Ajansı'na anlatan Ali Aydıner, "Ne söyleyeyim, adalet yerini buldu. Ortada olmayan bir suçtan bir medya programı yüzünden 2,5 yıla yakın süredir tutuklu bulunmaktayım. Bir suçumun olmadığı anlaşıldı, adalet yerini bulduğu için mutluyum" dedi.