Karşılaşmayı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz,Isparta Davrazspor yöneticileri ve 500 dolayında seyirci takip ediyor.
Konyaaltı Belediyespor karşısında Isparta Davrazspor, 18. dakikada Rıfat ve 30 dakikada Levan ile bulduğu gollerle  farkı 2-0' getirdi.

Konyaaltı Belediyespor ise 44. dakikada Emre Sert ile golü buldu. 2-1 

İkinci yarıda her iki takımda yedek kulübesinde oturan oyunculara şans verdi. İkinci yarıda her iki takımda gol bulamadı ve karşılaşmadan Isparta Davrazspor 2-1 galip ayrıldı  

ISPARTA DAVRAZSPOR KAMPA GİRDİ

Isparta Davrazspor dün Konyaaltı Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Futbolu ile göz dolduran Isparta Davrazspor, 2-1 galibiyetle ayrıldı. Maçından ardından ise Barida Otel’de 1 haftalık kampa girdi.

Isparta Davrazspor Basın Sorumlusu Tarkan Çetin, Isparta Davrazspor ilk kez seyircisi önünde görücüye çıktığı belirterek, taraftarlardan olumlu mesajlar aldıklarını söyledi. Şampiyonluk yolunda iyi bir takım oluşturduklarını belirten Çetin, “O Sene Bu Sene” sloganıyla lige başlayacağız. Hedefimiz şampiyon olmaktır dedi.

Isparta Davrazspor’un 1 haftalık kampa girdiğini belirten Çetin, lige bomba gibi hazırlandıklarını söyledi.