AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz, Emrespor’un kenetlenerek şampiyon olduğunu hatırlatarak, Davrazpor için tüm kenti birlik ve beraberliğe davet etti. Gökgöz, “Davrazspor’u üst liglere taşıyacağız ve taşımak zorundayız” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ispartalı futbolseverlere ve Davrazsporlulara müjde verdi.

Mahalle aralarında başladığı futbolda Emrespor’la yıllarca forma giyen  ve şampiyonluk yaşayan Milletvekili Gökgöz, Isparta Davrazspor’un başarılı olması için de tüm kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

2011-2012 Futbol Sezonunda Emrespor’un Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lige çıkmasında başrol oynayan Gökgöz, kulüp lokalinde bulunan fotoğrafı inceleyerek yaşanılan şampiyonluklarla ilgili geçişme kısa bir yolculuk yaptı.

YILLARCA EMRESPOR’DA FORMA GİYDİ

Mahalle takımının 2011-2012 Futbol Sezonunda Türkiye’de bir ilki başardığını ve dünya tarihine geçtiğini hatırlanan Milletvekili Gökgöz, “Yıllarca Emrespor’da forma giydim. O dönemlerde ayakkabı ve malzeme bulmak çok zordu. Ayakkabım ayağıma denk gelmesi halının kenarlarından ayakkabının içine korduk. İmkansızlıklar vardı. Bizim oynadığımız dönemde Emrespor hiç küme düşmedi. Her yıl hedefe oynardık.

 2011-2012 Sezonunda bizim çocukluk arkadaşlarım şu an da muhtarım olan Gürcan Suvay, Fehmi Gülver ve diğer arkadaşlarımız bir yola çıkmışlardı.

Süper Amatör Lig’de şampiyon olunmuştu.  Daha sonra İsmail Çalışkan, Ahmet Kahraman’la başlayan süreçle oluşturulan yönetimle başarı geldi. Emre halkının birlik ve beraberliği şehre heyecan getirmişti. Ve tüm kent kenetlenmişti.

“EMRESPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU HAYAL BİLE EDİLEMEZDİ”

AK Parti İl Başkanlığımın son dönemiydi.  Emrespor’un şampiyonluğu hayal bile edilemezdi. Küllerinden doğan mahalle takımı, dünyada ikinci, Türkiye’de tek bir başarı gelmişti. Isparta kenetlendiğinde bunu gördü” dedi.

SONUNA KADAR DESTEK

Spora ve sporcuya desteğinin tam olacağını söyleyen Milletvekili Gökgöz, “Aday adayıyken, adayken söyledim. Şimdi Isparta Milletvekili olarak yine söylüyorum. Allah’ın izniyle Isparta Davrazspor’un  profesyonel lige çıkması adına elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Özellikle spor camiasından yetişen, orada bulunmuş ve  futbol oynamış biri olarak takımımızın kesinlikle profesyonel ligde olması için yardımcı olacağım. Ben futbolseverlerin ve sporseverlerin her zaman yanında olacağım. Sadece bugün futbol konuşuluyor ama futbolla beraber diğer branşları  da Isparta’da harekete geçireceğiz Arazide söylediğimiz gibi söylediklerimizi tek tek yerine getireceğiz. Isparta halkımızda bunu bilsin. Ben ve şahsım adına söylüyorum buradayım. Hemen hemen tüm sporseverler, spor müsabakalarında bir mani olmazsa görecekler. Orada bulunacağım ve desteğimi sonuna kadar vereceğim” diye konuştu.

“DAVRAZSPOR’U ALIP ÜST LİGLERE HEP BERABER TAŞIYACAĞIZ”

Akhisar ve Afyonspor örneğini veren ve Isparta halkını birlik ve beraberliğe davet eden AK Parti Isparta Milletvekili Gökgöz, “Bir kere biz bu ligi hak etmiyor. Şehir olarak hak etmiyoruz.  Biz inşallah şartları zorlayacağız, takıma her türlü desteğimiz olacak. Sporseverlerde görecekler. Üst liglere. Bakın üst liglere diyorum. Taşıyacağız, taşımak zorundayız. 

Isparta’nın tanıtımı bence bir ayağımız turizm eksik, turizmi de sporla halledeceğiz. Sporun en büyük olgusu ve vurgusu da insanların ilk aklına gelen futboldur. Futbolda da bir takımımız var elimizde. Davrazspor’u  üst liglere hep beraber taşıyacağız. AK Partili belediyeler bunu başardı. İşte önümüz Akhisar örneği var. Bakın 10 yıl öncesinde Akhisar’ı kimse bilmiyordu. Nerede olduğunu bilmiyordu. Bugün Akhisar’ı herkes biliyor, Avrupa liglerinde yer alacak. Bakın Afyon var. Benim yeğenim Evren Avşar Afyon’da futbol top oynadı.  Afyon’a nereye geldi?

Afyon bakın Spor Toto 1. Lige geldi. Bizim neyimiz eksik arkadaşlar! Isparta’da bu birlikteliği, beraberliği ve kardeşliği sergilediğimizde Isparta’da başaramayacağımız iş yok. Buna futbolda diğer spor dalları da dahil. Bir çok milli sporcumuz var. Hem bunları ön plana çıkaracağız hem de destekleyeceğiz. Ne lazımsa ne gerekiyorsa yapacağız. Halkımızla birlikte başaracağız. Kendim bir şey başaramam halkımızla beraber başaracağız. Dolayısıyla milletimizden aldığımız gücü sadece ve sadece milletimiz için harcarız” dedi.