Gökgöz : "Isparta'dan 4 vekil çıkaracağız"

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, milletvekili aday listelerinin dört dörtlük hazırlanmış bir liste olduğunu belirterek, Isparta’dan 4 vekil çıkaracaklarını iddia etti. Seçimlere en hazır teşkilatın kendileri olduğunu belirten Gökgöz, listeye giremeyen vekillerle aynı kulvarda çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

12 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Isparta’da seçmeninin önüne konacak listeyi değerlendiren Gökgöz, listenin partisi için bir dönüşüm ve değişim adımını gösterdiğini kaydetti.

Gökgöz, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Isparta için dört dörtlük bir liste hazırlamıştır. 12 Haziran seçimlerinde halkın desteğiyle 3’ncü kez tek başına iktidar olacağımıza inanıyoruz. Listeye giremeyen vekiller ve aday adayları ile aynı kulvarda yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Öte yandan 12 Haziran'da milletvekilliğine veda edecek olan Mehmet Sait Dilek'in AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdüreceği, seçim sürecinde Isparta'da Genel Sekreter Yardımcısı sıfatıyla çalışma yapacağı öğrenildi.