Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Kuruluşunun 183. yıldönümü münasebeti ile kutlama ve etkinliklerine devam ediyor.

Bilindiği üzere Zabıta Müdürlüğü personeli ilk kutlamalarını Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın makamına çıkarak başlatmışlardı.

Başkan Günaydın’ın kendilerine Belediyemizin aynası sizsiniz diyerek zabıta teşkilatının çalışmalarından memnuniyetini ifade etmişti. Zabıta teşkilatı daha sonra Zabıta Müdürlüğünde görev yapmış ve ahirete intikal etmiş meslektaşlarının ruhuna mevlit okuttu ve mezarları başlarında da kendilerine dua ettiler.

Zabıta müdürlüğü yine aynı kutlama programı içerisinde emektarlarını da unutmadı. Ramazan ayı olması münasebeti ile uzun süre zabıta müdürlüğünde görev yaptıktan sonra emekli olmuş personelle iftarda bir araya geldi.

Zabıta Müdürlüğünün vermiş olduğu İftara Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da katılarak hem personelin hem de emekli olan personelin Ramazan Ayını ve Bayramını kutladı.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, “Teşkilatımız köklü bir geçmişi bulunmaktadır. 200 yıla yaklaşan bir kurum olarak hep halkımızın yanında ve halkımızın güveni ve sağlığı için hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Hafta münasebeti ile de teşkilatımızda görev yaparak emekli olmuş arkadaşlarımızı da unutmadık. Onlarla Ramazan ayı olması münasebeti ile iftar yemeğinde bir araya geldik” dedi.