Genel kurulda Raşit Acar Gençlik Meclisi  başkanlığına seçildi. Isparta’daki gençlerin il yönetiminde söz sahibi olabilmeleri, sorun ve çözüm önerilerini özgürce konuşabilecekleri bir alana kavuşmaları için kurulan Isparta Belediyesi Gençlik Meclisinde, genel kurulu yapıldı.

     13 Mart 2011 Pazar günü saat: 14.00’da Isparta Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan Genel kurula Isparta’nın her kesiminden genç katıldı. Toplantıya 2 siyasi parti gençlik kolu, 10 sivil toplum kuruluşu, 15 üniversite kulübü, 15 lise başkanlıkları ve Üniversite öğrenci konseyi temsilcileri katıldı.

     Genel kurulda ilk olarak 1.5 yıldır Gençlik Meclisi başkanlığını sürdüren Dr. Halit Gökalp Küçük Mesleğine başlayacağı için Başkanlık görevini devretti. Seçimden önce Konuşma yapan Dr. Halit Gökalp Küçük ;  Gençlik Meclisi olarak Isparta Gençliği olarak elimizden geleni yaptık. Asıl hedefimiz Tüm Isparta Gençliğinin bu meclis çatısı altında temsil edilebilmesydi. Gençlik Meclisinin kapısını tüm gençlere açtık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Bugüne kadar sayısız çalışmalarda bulunduk. Görevim süresince  bizlere destek veren Başta Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a  ve ekibine , tüm belediye personeline teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan Başkan ve yürütme kuruluna da başarılar diliyorum. dedi . Daha sonra yürütme kurulu seçimine geçildi. Yürütme kurulu seçiminden sonra meclis başkanı seçimi yapıldı. Seçim sonucunda 1.5 yıldır Gençlik meclisinde başkan yardımcısı olan  Raşit Acar Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı  seçildi.

     Genel Kurul sonrası konuşma yapan Raşit Acar " Isparta Gençliğinin temel meselelerinin çözüm yollarını araştırarak, elde edilen veriler çerçevesinde Türk Gençliğinin ufkunu açacak faaliyetler gerçekleştireceğiz ’’ Dedi. Her kesimden, her yaştan, üniversitemizden ve liselerden gençlerin olacağı bir meclis amaçladıklarını ve bunu bugüne kadar başardıklarını vurgulayarak, Gençlik Meclisi Yönetimi olarak gençler ile yerel yönetim kurumları arasında köprü olacağız, yeni yönetimin İlimize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu şu şekilde oluştu;

Gençlik Meclisi  Başkanı: Raşit ACAR

     Yürütme kurulu üyeleri: Cemal Ünsal, Tolga Gül, Bekir Kılınç, Burak Kazım Mırık, Çisel Benzer,Feyzullah Tecirli, Çağrı Sarısu, Beytullah Saraç, Merve Usta, Yunus Emre Sazlı, Mustafa Kaya, Rıfat Dalkıran, Enes Engin, Yasin Uymaz, Onur Ağmaz, İdris Demirbağ, Osman Ertuğrul Yörük, Kağan Çaylak.