Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evden dışarı çıkmaması yönünde alınan kararlardan sonra üç farklı kampanya başlatarak, vatandaşların evden dışarı çıkmaması için teşvik ediyor. Bu kapsamda, 60 yaş üstü vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılanması kampanyası başlatıldı.

60 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN ALIŞVERİŞ İHTİYAÇLARI

Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüs tedbirlerinin uygulanmasını teşvik etmek amacıyla, ''60 yaş üstü büyükler evinde kalsın, alışveriş ve çarşı ihtiyaçlarını Ülkü Ocaklılar karşılasın'' sloganıyla kampanya başlattı.  

İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı başlatmasıyla daha da anlamlı olan bu kampanya ile ilgili Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ''Ülkemizi tehdit eden COVİD-19 virüsü sebebiyle Isparta’da yaşayan 60 yaş üstü büyüklerimizin ihtiyaç duymaları halinde alışveriş ve çarşı ihtiyaçlarını yapmak adına Isparta Ülkü Ocakları olarak gönüllüyüz. Belirttiğimiz irtibat numaralarına ulaştığınız takdirde yardımcı olunacaktır.

İrtibat Numaralarımız; 0553 159 55 45 ve 0539 931 95 06 - 0505 090 56 70'' denildi.