Konuşmasına arazisini Isparta Belediye Başakanı Yüksek Mimar Yusuf Günaydın Ve Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Üyeleri Tarafından Verilen ve Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası İle Isparta Ticaret Borsasının girişim ve katkılarıyla türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği tarafından yapılan Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımında emeği geçen Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar teşekkür ederek başlayan Mehmet Boyacı Tobb Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan bölümler ve bu bölümlerde okuyan öğrenciler için ıtb başkanı ahmet adar ve yönetimi kurulu üyelerinden desteklerini istedi.

Okulda kimya bölümü olduğunu anlatan boyacı bu bölümde okuyan öğrencilerin kozmetik üzerine ürünler ürettiklerini ve Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ında bu bölüme çok destek verdiğini söyledi. Boyacı ayrıca Isparta Belediye Başkanının girişimleriyle bu bölümde okuyan öğrenciler için parfüm üzerine çalışan Türkiye’nin en büyük iki firmasının okulumuzda brifing verdiğini söyledi. Okulun tüm bölümleri ve ihtiyaçları için desteğini esirgemeyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a çok teşekkür eden Boyacı Isparta Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Ahmet Adar ve Yönetimindende aynı destekleri istediklerini talep etti.

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyerete gelen başta gül küçük ve Gül 2 Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Gül Küçük Sanayi Sitesi içersinde eğitim veren Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin Ispartanın bir okulu olduğu ve ara eleman sorunun çözülmesi için bu okulun çok önemli olduğunu söyledi ve bu okulda okuyan öğrenciler için gerekli her türlü desteği vereceklerini söyleyen Ahmet Adar öğrencilerin yazlık ve kışlık kıyafetlerinin karşılanması için ve okulun her türlü ihtiyacının karşılanması için gerekli desteği vereceklerini söyledi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişleriyle sona erdi.