AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın, Andık Deresi suyunu şişelemek için kuracakları fabrikaya AK Parti'nin engel olduğu yönündeki açıklamaların doğru olmadığını söyledi. Gökgöz, belediyenin bu konu ile ilgili hiç bir müracaatı olmadığı halde,

Günaydın'ın 20 gün önce gazetelere verdiği demeçte, fabrikaya AK Parti'nin engellemesi ile izin çıkmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğuna dikkat çekti.Gökgöz, düzenlediği basın toplantısında, Günaydın'ı kamuoyunu yanıltmakla suçladı. Günaydın'ın gazetecilere yaptığı açıklamalar sonrasında, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nün belediyeye yazı göndererek kurulması düşünülen fabrika ile ilgili yapılması gerekenleri sıraladığını ve bir takım evrakları istediğini hatırlatan Gökgöz, "Ancak belediye bir süre sonra Çevre Orman'a resmi bir yazı göndererek projeden vazgeçtiklerini bildirmiştir.

Durum böyleyken projenin bizim tarafımızdan engellendiği gibi bir takım yanlış sözlerle kamuoyu yanıltılmıştır. Bunun takdirini Ispartalılara bırakıyorum." dedi.Isparta Çevre ve Orman İl Müdürü Tayfun Büyükküçü de kurulması planlanan Doğal Kaynak Suyu Şişeleme Fabrikası konusunda kendilerine bir müracaat olmadığı gibi, belediyenin fabrikayı yapmaktan kendi tasarrufu doğrultusunda geçici olarak vazgeçildiğini bildiren yazı gönderdiğini söyledi.

'HIRÇIN GELDİ HIRÇIN GİDİYOR

'Toplantının ilerleyen bölümlerinde seçim sonuçlarını değerlendiren Gökgöz, merkez ile birlikte bütün ilçelerde oylarını artırarak birinci parti olduklarını belirtti. Gökgöz, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner'in seçim öncesindeki hırçın davranışlarını seçim sonrasında da sürdürmeye devam ettiğini belirterek, kendisine ve teşkilatına yapılan saldırılar ile ilgili sessiz kalmayacaklarını anlattı. Polemik konusu olaylara girmeyeceklerini ifade eden Gökgöz, "Biz 13 ilçe, 38 belde ve 174 köye çeşitli hizmetler götürmek için yola çıktık.

Biz hep yaptıklarımızı anlattık. İftira, çamur atmadık. Manevi değerlerle oynamadık. Bundan sonra da üniversite, tarım, gül ürünleri, duble yollar ve turizm konusundaki projelerimizle Isparta'ya hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.Gökgöz, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner'in, seçim sürecinde kendisi aleyhinde bildiri dağıtıldığı yönündeki suçlamalara ise "Öner aleyhine ne bir bildiri bastırdık, nede dağıttırdık." cevabını verdi.