Çanakkale’de düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası’nda Isparta adına yarışan Davraz Halter Spor Kulübü sporcusu Mustafa Erdoğan Türkiye ikincisi oldu.

05-08 Ekim tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilen şampiyonaya 33 ilden 251 erkek ve 117 bayan olmak üzere toplam 368 sporcu katıldı. 

Şampiyonada ilimizi Davraz Halter Spor Kulübü sporcuları temsil etti. Podyuma çıkan Davraz Halter Spor Kulübü sporcusu Mustafa Erdoğan toplam 144 kg kaldırdı. İlimizi gururlandıran başarının ardından Davraz Halter Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kılınç, Antrenör Ali Avcı ve Davraz Halter Spor Kulübü sporcusu Mustafa Erdoğan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'i makamında ziyarette konuşan İl Müdürü “İkinci olan sporcumuz Mustafa Erdoğan’ı tebrik ediyorum dedi. Davraz Halter SK Başkanı Mehmet Emin Kılınç ise halter sporuna verdiği desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti. M. Emin Kılınç'ın Ispartalı halterde Milli Sporcu sevdası başarı getirdi. 

Ziyaretin sonunda İl Müdürü, ilimiz sporcusu Mustafa Erdoğan'a çeşitli hediyeler takdim etti.