Ispartanın gecesinin de gündüz gibi olması için Isparta belediyesi tüm meydanları ve parkları aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.

 Geçmiş yıllarda çeşitli meydanlara aydınlatma direkleri dikilmiş ve bu meydanların görüntüsü değişmişti. İşte bu aydınlatma neticesinde ihtiyaç duyulan diğer meydan ve sokaklarında aydınlatılması için direkler dikilmeye başlanacak.

   İhalesi tamamlanan bu çalışmaya önümüzdeki günlerde başlanacak. Böylece gece karanlık sokak ve meydan kalmamış olacak. Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Bildiğiniz üzere ıspartamızın bir çok meydan ve parkları karanlık içerisindeydi. Güneş battıktan sonra bu alanlarımız zifiri karanlığa dönüşüyordu.

  Böylece bu alanlardan çocuklımız ve bayanların güvenli bir şekilde kullanmasına engel oluyordu. Geçtiğimiz yıllarda bir kısım mahallelerimizi ve meydanlarımızı aydınlattık. Isparta bu aydınlatmalarla birlikte daha farklı bir görüntüye sahip oldu.

  Ancak bu aydınlatmaların yeterli olmadığını gördük. Önümüzdeki günlerde de bu aydınlatma çalışmalarımız devam edecek. Mahallelerimizdeki özellikle meydanlar parklar ve bayanlarımızın kullanmış olduğu açık hava yaşam merkezleri olacak” dedi.